Podiumul european le prieşte sportivilor de la CS Dani-San

Obişnuiţi cu clasările pe podiumul european şi cu cel mondial la competiţiile desfăşurate în ultimii ani, sportivii de la CS Dani-San Zalău au făcut o nouă figură frumoasă la Campionatul European de Karate WSF, desfăşurat zilele trecute, în Ungaria.

După desfăşurarea tuturor probelor din concurs, delegaţia zălăuană a cucerit opt titluri de campion european, cinci medalii de argint şi 13 medalii de bronz la individual. În probele pe echipe, clubul condus de Dan Chiş a cucerit o medalie de argint la juniori şi o medalie de bronz la cadeţi. Darius Goron (două medalii de aur, una de argint şi una de bronz), David Almăşan (trei aur şi un argint), Mihail Chiş (două aur, două argint şi un bronz), Sofia Hera (un aur şi două bronz), Botoş Alexandra (două argint şi un bronz), Maria Gâlgău (două argint), Darius Hegheduş (un argint şi două bronz), Alex Stan (două bronz), Adriana Creţ (două bronz), Mateo Richard Raicea (un bronz), Antonio Blejan (două bronz) şi Eduard Păcurar (două bronz) sunt sportivii zălăuani care s-au remarcat la ediţia din acest an a „Europenelor”.

„Mulţumim şi dedicăm aceste frumoase trofee Consiliul Judeţean Sălaj şi domnului președinte Dinu Iancu-Sălăjanu, care a făcut posibilă participarea noastră la acest eveniment. Implicarea Consiliului Judeţean Sălaj în susținerea acestor tineri înseamnă, de fapt, o investiție în propriul nostru viitor. Felicitări tuturor sportivilor pentru reușitele lor, mai ales că unii au avut de înfruntat sportivi cotaţi în primii zece la nivel mondial”, a precizat Dan Chiş, preşedintele CS Dani-San Zalău.

One Thought to “Podiumul european le prieşte sportivilor de la CS Dani-San”

  1. […] o medalie de argint la juniori şi o medalie de bronz la cadeţi. Darius… Articolul Podiumul european le prieşte sportivilor de la CS Dani-San apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment