HC Zalău, debut cu înfrângere în noul sezon de ligă

HC Zalău a avut un debut dificil în Liga Națională de handbal feminin, întâlnind în deplasare Gloria Bistrița-Năsăud, una dintre echipele de top ale Ligii Naționale. Deși a avut momente bune pe parcursul celor 60 de minute, echipa lui Tadici a cedat la o diferență de opt goluri, 28 – 20, după ce la pauză, tabela a indicat 13 – 10.

Zalăul a condus cu 3 – 0 în debut, prin reușitele lui Lazic, Bălăceanu și Niță, iar gazdele au egalat pentru prima dată în minutul 18, la 6 – 6.  Cu avantaj de trei goluri la pauză, gazdele au continuat să aibă un ușor avans și în prima parte a reprizei secunde. 19 – 17 a fost scorul cu un sfert de oră înainte de final, după ce bitrițencele au condus cu 19 – 15. Ultimele zece minute au fost ale Bistriței, ieșind în evidență atât oboseala handbalistelor zălăuane, cât și experiența jucătoarelor adverse.

Alexandra Niță a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, cu cinci goluri, în timp ce de la gazde, Gnonsiane Niombla, tot cu cinci reușite. În etapa viitoare, zălăuancele vor evolua pe teren propriu, în fața celor de la HC Dunărea Brăila, meciul fiind programat duminică, 8 septembrie, de la ora 17:30.

One Thought to “HC Zalău, debut cu înfrângere în noul sezon de ligă”

  1. […] iar gazdele au egalat pentru prima dată în minutul 18, la 6 –… Articolul HC Zalău, debut cu înfrângere în noul sezon de ligă apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment