La Cristur și Borla, arme deținute ilegal

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat în data de 31 august două percheziții domiciliare, în localitățile Cristur-Crișeni și Borla, la domiciliile a doi bărbați, de 39 și 52 de ani, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, două arme neletale, deținute ilegal și 562 de bucăți de muniție aferentă acestora.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

M. S.

One Thought to “La Cristur și Borla, arme deținute ilegal”

  1. […] în vederea cercetărilor, două arme neletale, deținute ilegal… Articolul La Cristur și Borla, arme deținute ilegal apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment