Zvonoteca

# Nu de mult s-a pus în funcțiune fântâna de la Biblioteca Județeană „Ioniță Scipione Bădescu”, Filiala Scala, că deja apa miroase al naibii de urât. Nu poți sta pe băncile de lângă fântână din cauza mirosului îngrozitor din valea ce curge în apropiere. Degeaba s-a amenajat frumos dacă mirosul este insuportabil.

# Gurile rele iar vestesc vizite deosebit de importante în care pioni principali sunt vedete pentru care Zalăul e județ, iar Sălaj e municipiu. Bine, știți de ce astfel de personaje vin doar o dată la patru sau cinci ani pe la noi, nu? Ați ghicit! Interesul bate fesul, iar Sălajul redevine important pentru cei care vor să fie votați!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] Bine, știți de ce astfel de personaje vin doar o dată la patru sau… Articolul Zvonoteca apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Silviu

    Ce va spun mereu? Avem niste manageri de te doare capul! Sunt aia care au facut Zilele Zalaului pe bulevard!! Miroase a spaga, spaga…

  3. Adi

    Slăbănogi suntem ! Avem și noi amărâta asta de vale și nu știm s-o valorificăm.La ce mama dracului mai ținem atâtea instituții care trebe să se ocupe de poluarea ei și nu fac nimic ?

Leave a Comment