Se întrerupe apa! Iar… și iar…

Anunț privind furnizarea apei potabile după program/întreruperea furnizării apei potabile, valabil începând de azi, 21 august 2024 pentru municipiul Zalău și localitățile Guruslău, Dioșod, Bocșita, Badon, Borla, Sălăjeni, Câmpia, Bocșa, Șamșud, Valea Pomilor și Mirșid.

8 Thoughts to “Se întrerupe apa! Iar… și iar…”

  1. […] Câmpia, Bocșa, Șamșud, Valea Pomilor și Mirșid. Articolul Se întrerupe apa! Iar… și iar… apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Mulțumiți celor care au votat cu liberalii, Sălajul este ultimul județ liberal. Primește apa pe care au votat-o !

  3. Anonim

    Personajul cu inteligenta peste medie , pune deficitul bugetar pe seama investițiilor în rețelele de apa și canalizare. În România alte investiții decât din fonduri europene, care nu au treaba cu deficitul bugetar, nu sunt. În schimb avem viloaie, apartamente si autoturisme de lux labugetari și pensionari speciali. Acolo este deficitul bugetar.

  4. Anonim

    Inteligentul abia și-a luat bacul.

  5. Anonim

    Oștașul în slujba țării, de ce nu ia atitudine? Nu are timp, numără banii din pensia specială.

    1. Anonim

      @21:47 Pardon, scrie o carte !

  6. Anonim

    Indivizii ăștia nu fac decât mentenanță accidentala. Preventiv, nimic pentru ca nu au competente. Dar, nu au nici piese de schimb. Sunt niște amatori. Prost este cine-i accepta.

  7. Adi

    Magazinule.Ia fa oarece săpături Vezi cată apă livrează Vârșoltul și câtă ajunge în final în consum? Si-api om afla răspuns la toate. Inclusiv la „nevoia „permanenta a măgarilor lui Zaharia de a ne scumpi apa din ce în ce mai des !!!

Leave a Comment