Anunț începere lucrări reabilitare rețele apă și canalizare în municipiul Zalău (zona bloc PTTR și str. Corneliu Coposu –ANAF)

Data: 14.08.2024

În data de 16.08.2024, după ora 17:00, demarează lucrările de execuție pentru reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare, realizate în cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județele Cluj și Sălaj perioada 2014-2020, CL17 Reabilitare rețea de apa potabila Peid RC D315 mm -Str. Mihai Viteazu nr. 8, respectiv reabilitare rețea de canalizare menajera PVC D 400 mm  – Str.Mihai Viteazu, nr. 2.”

În zona carosabilă a Bulevardului Mihai Viteazul, lucrările se vor executa în intervalul orar 20.30 – 05.00.

În zona pietonală, lucrările se vor executa pe timp de zi/noapte în funcție de situația din teren.

Zona de lucru este cuprinsă între fosta Poștă, bloc PTTR și str. Corneliu Coposu –ANAF.

 

Conducerea Companiei de Apă Someș S.A.

Sucursala Zalău

4 Thoughts to “Anunț începere lucrări reabilitare rețele apă și canalizare în municipiul Zalău (zona bloc PTTR și str. Corneliu Coposu –ANAF)”

  1. […] Mihai Viteazul, lucrările se vor executa în intervalul orar 20.30… Articolul Anunț începere lucrări reabilitare rețele apă și canalizare în municipiul Zalău (zona bloc P… apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Paula

    D-le ce știre! Ne-ați dat pe spate cu ea! De ce dracu nu încep cu reabilitarea aducțiunii de apa de la Varsolt? Sa schimbe pompele ca parca alea erau problema! La anul o sa fie și mai cald și iarăși încep scandalurile ca nu avem apa! Dar in” România lucrului bine făcut” , nu trebuie sa ne miram !!

  3. Silviu

    Problema este in Zalau: „Fapte, nu vorbe!” (v. Ciunt – candidat la Primarie). „Nu trebuie sa ne miram”, ca l-ati ales a 3-a oara!!!

    1. Anonim

      @13;05. SĂLAJULeste ultimul județ liberal, primește apa pe care a votat-o. Eventual, cântărețul mai trage un răpăguș !

Leave a Comment