SCM Zalău întâlneşte Minaur Baia Mare în turul trei al Cupei României

SCM Zalău şi-a aflat adversarul din turul trei al Cupei României, jucătorii pregătiţi de Cristian Lupuţ urmând să evolueze tot în deplasare, la fel ca în turul doi. Formaţia de la poalele Meseşului va întâlni tot o echipă de Liga a III-a, Minaur Baia Mare. Băimărenii au o conducere tehnică nouă, antrenor fiind numit în această vară Francisc Dican, dar şi un lot destul de mult schimbat faţă de cel din sezonul anterior. În ediţia 2023 – 2024, Minaur a terminat pe ultimul loc sezonul regulat în Seria a X-a, iar în play-out a ocupat locul 3, find astfel pe poziţia a şaptea la general.

În primul tur al Cupei României, Minaur Baia Mare învins cu 5 – 1, în deplasare, Olimpia 1921 Satu Mare, iar în turul doi a dispus cu 3 – 2, pe teren propriu, de CSM Sighetu Marmaţiei. SCM Zalău a intrat în competiţie direct în turul doi, impunându-se cu 4 – 0 pe terenul celor de la CSM Olimpia Satu Mare.

Partida dintre Minaur şi SCM Zalău este programată miercuri, 14 august, de la ora 17:30.

24 de jocuri au fost programate în turul trei al Cupei României, 34 din cele 48 de echipe fiind calificate din turul doi, iar 14 fiind formaţii de Liga a II-a, care vor intra în competiţie în această fază. 21 de partide sunt programate miercuri, 14 august, de la ora 17:30, alte două vor avea loc joi, 15 august, tot de la ora 17:30, iar partida dintre Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Corvinul Hunedoara va avea loc abia în 21 august, de la aceeaşi oră.

foto: Minaur Baia Mare

One Thought to “SCM Zalău întâlneşte Minaur Baia Mare în turul trei al Cupei României”

  1. […] 2024, Minaur a terminat pe ultimul loc sezonul regulat în Seria a X-a,… Articolul SCM Zalău întâlneşte Minaur Baia Mare în turul trei al Cupei României apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment