În luna august, Stațiunea Tășnad are pregătite evenimente ce o fac să concureze cu resorturile din destinațiile exotice

Stațiunea Turistică Tășnad din județul Satu Mare nu mai e de mult o variantă de rezervă pentru cei care nu reușesc să ajungă în concediu în destinații mai renumite ci a intrat pe lista scurtă de opțiuni pentru o bună parte a locuitorilor din județele din nord-vestul României, datorită serviciilor oferite. Dezvoltarea ștrandului este vizibilă cu ochiul liber, de la un an la altul iar la toate acestea se adaugă evenimentele organizate, care aduc un plus de distracție celor cazați la Tășnad.


Luna august e plină de distracție

Unitățile de cazare au grijă de buna dispoziție a turiștilor lor, dar pe lângă spectacolele oferite de aceștia, cei de la Primăria Tășnad completează distracția în luna August. În perioada 15-18 August, turiștii de la Tășnad vor avea parte de o serie de concerte și de seri pline de distracție, gândite astfel încât să satisfacă gusturi diverse în materie muzicală.

Fără doar și poate cel mai mare nume care va concerta la Tășnad este Horea Brenciu, dar genurile muzicale diferă în cele 4 zile de distracție, programul fiind conceput astfel încât să existe reprezentații atât pentru iubitorii folclorului, al muzicii ușoare, al muzicii de operă dar și a celor nostalgici, deci cu muzică retro.
Finalul lunii, 31 august, aduce la Tășnad și un concurs gastronomic de mari dimensiuni, care va avea loc chiar în incinta stațiunii, unde doritorii se vor întrece în trei categorii diferite: ciorba la ceaun, fripturi și deserturi, toate pregătite în aer liber, astfel încât turiștii vor avea acces la delicii culinare.

Distracție zi de zi în incinta stațiunii

Distracția este prezentă zi de zi în incinta stațiunii Tășnad, acolo unde există activități pentru toate categoriile de vârstă. Gimnastica acvatică aduce zâmbetul pe buze celor mai în vârstă, care au astfel ocazia să exerseze mișcări de dans în timp ce se bucură și de o baie în apa termală cu proprietări medicale. Cei mai tineri au la dispoziție jacuzzi-urile, terenurile de fotbal și tenis, terasele cu specialități culinare și de băuturi, iar copiii se distrează fără oprire la bazinul cu tobogane și la spațiile de joacă amenajate special pentru ei.

Oricâte zile ați decide să petreceți la Tășnad, nu veți ajunge să simțiți monotonia, stațiunea fiind una plină de viață și vibrație, care vă pune la dispoziție o mulțime de activități. O plimbare cu bicicletele închiriate de la centrul de informare turistică sau o zi petrecută la pescuit pe barajele din zonă pot să completeze sejurul vostru la Tășnad, la acestea adăugându-se o mulțime de alte activități prestate în cadrul societăților private din zonă, cum ar fi călărie, plimbări cu trăsura sau bowling.
Stațiunea Turistică Tășnad poate rivaliza fără probleme cu serviciile și distracția regăsite în stațiuni de renume din țară și de peste hotare, fiind locul potrivit pentru un sejur indiferent de vârstă și de gusturile în materie de petrecere a timpului liber.

2 Thoughts to “În luna august, Stațiunea Tășnad are pregătite evenimente ce o fac să concureze cu resorturile din destinațiile exotice”

  1. […] Tășnad. Luna august e plină de distracție Unitățile… Articolul În luna August, Stațiunea Tășnad are pregătite evenimente ce o fac să concureze cu resorturile… apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Paula

    Cam pompos titlul articolului! Nu credeți?

Leave a Comment