SCM Zalău transferă de la Dinamo

Calificată în Cupa Challenge după un parcurs bun în play-off-ul campionatului, SCM Zalău vrea să facă o figură frumoasă în competiţia europeană, dar şi să se menţină între primele echipe din campionatul intern. Conducerea clubului zălăuan a ajuns la un acord zilele trecute cu unul dintre jucătorii importanţi ai Diviziei A1, transferându-l pe secundul muntenegrean Bozidar Cuk. Voleibalistul a evoluat în ultimii şase ani la Dinamo Bucureşti, una dintre echipele de top ale României, cu care a cucerit două Cupe ale României, două Supercupe, o medalie de argint şi una de bronz în campionatul intern.

2018 este anul în care Cuk a ajuns în campionatul românesc, evoluând înainte la echipe din Muntenegru, Turcia, Qatar, Elveţia şi Franţa. În vârstă de 32 de ani, noul secund al Zalăului a devenind de cinci ori campion al Muntenegrului, dar a cucerit două titluri şi în Elveţia şi Turcia.

SCM Zalău a programat startul pregătirilor pentru noul sezon competiţional în data de 12 august, pregătirea până la startul campionatului urmând să se desfăşoare pe plan local. Voleibaliştii zălăuani au programate trei turnee de pregătire, la Baia Mare, la Craiova şi la Zalău. Cel de la Zalău va avea loc în perioada 26 – 28 septembrie şi vor mai fi prezente Ştiinţa Explorări Baia Mare, Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti.

 

 

One Thought to “SCM Zalău transferă de la Dinamo”

  1. […] Cupe ale României, două Supercupe, o medalie de argint şi una… Articolul SCM Zalău transferă de la Dinamo apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment