Zvonotecă

# Se pare că tufişurile din oraş au devenit recent niște toalete improvizate pentru unii cetățeni. Se spune că, din cauza lipsei de toalete publice, unii oameni au decis să se folosească de vegetația urbană într-un mod mai puțin ortodox. Bineînțeles, locuitorii orașului au început să facă glume pe seama acestui fenomen, spunând că tufişurile au devenit „noile WC-uri ecologice ale Zalăului” și că în curând s-ar putea să vedem semne care să indice „toaletă în stânga” printre frunze.

# Recenta criză a apei a scos la iveală lipsa de comunicare la nivel local Nici o conferință de presă, instituțiile au fost ca inexistente. S-au văzut cu sacii în căruță după alegeri, iar acum Dumnezeu cu mila!

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

5 Thoughts to “Zvonotecă”

  1. […] Articolul Zvonotecă apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Ioan

    De cand tot zic! Ciunt si Balajel, la al 3 -lea mandat. Felicitarim, dragi zalauani!

  3. Ramona

    Va rog să-i i întrebați pe mai marii municipiului unde este wC-ul public pe care in 2010 Primaria l-a achiziționat cu “modesta” suma de 170.000 lei după care su mai “investit” vreo 200.000 lei in reparația lui!! L-o fi fus Capalnasiu acasă?

  4. Oana

    Dacă nu ai apa acasă, unde dracu sa te puși? Urmează sa ne și câcăm! Vom începe de la sediul Companiei de Apa, trecem pe la Prefectura, continua la Consiliul Județean și ne oprim la Primărie! Spor!!!

  5. Adi

    Uite ce idee mi-o venit.Decât toalete de alea scumpe și greu de întreținut,n-ar fi mai fain să se inventeze gardul viu sub forma de budă ? Amu’ lăsând gluma deoparte,dk te uiți pe ulița,vezi mulți oameni în vârstă.Asemeni mie.Stiți cum este când te apasă prostata ? Mă adresez mai ales tinerilor revoltați de fenomen.Cei mai norocoși dintre voi s-ar putea să aflați !!!Oricum vorbim discuții Așa-i si-n vest.Explicația-i simplă:Nu sunt toalete ca să intri-n primul bar și să le faci consumație contra pipi.

Leave a Comment