Compania de Apă a amplasat rezervoare de apă în Zalău

Compania de Apă Somes a amplasat rezervoare de apă menajeră pe următoarele străzi: trei bucăți pe strada Cetinei (o bucată lângă transformatorul de curent, o bucată lângă bazinele de apă și la capătul străzii), două bucăți pe strada Pârâului (intersecție cu strada Corneliu Coposu, lângă blocuri), două bucăți pe Torentului, o bucată pe strada Andrei Mureșanu, o bucată pe strada Tipografilor, o bucată pe Episcopiei, o bucată pe strada Bogdan Petriceiu Hașdeu, două bucăți la Grădina Onului, o bucată pe strada Muncitorilor, o bucată pe strada Avram Iancu, o bucată pe strada Pictor Ioan Sima, o bucată pe strada Morii, o bucată la Lukoil, strada Corneliu Coposu și o bucată la Hereclean, lângă calea ferată.

7 Thoughts to “Compania de Apă a amplasat rezervoare de apă în Zalău”

  1. […] pe strada Muncitorilor, o bucată pe strada Avram Iancu, o bucată… Articolul Compania de Apă a amplasat rezervoare de apă în Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Da.Goale de 4 ceasuri.

  3. Elena

    Se lauda acum cu rezervoarele de apa!e clar că în ac saptamana nu avem strop de apa în casă!se vor scuza și vor încasa pe nedrept salarii de zeci de mii de lei,psd-isti și pnl-isti, plus consilierii…Cum nu vii tu TEPES,DOAMNE!

  4. Petre

    Au mărit în acest an acciza la combustibil cu 1leu/litru, generând cea mai mare inflație din UE. De ce n-au investit acești bani în modernizarea rețelelor de apă? Nu, pentru ca banii trebuie sa meargă în plata privilegiilor, asta este prioritatea lor.

  5. Doru

    Apa la WC, mincinosilor! Atata cerem. De ce umblati cu tot felul de siretlicuri? Din lipsa de onestitate, profesionalism etc.

  6. Ioan

    Zice lumea ca nu va tineti de cuvant nici cu ora, data de maine! Ne-ati promis ca de la ora 17, maine, 2 august, avem apa! Ii organizez si vin peste voi daca nu va tineti de cuvant, nenorocitilor! Vreti o tara ca afara, o veti avea, cu tot ce trebuie.

  7. Locuitor cartier Bradet

    Compania de Apa Somes este condusa de niste persoane incapabila sa ia decizii in privinta organizariii si planificarii onor lucrari indiferent daca sunt de urgenta sau reparatii periodice. Drept urmare sufera mii de cetateti!! RUSINE! Demisia tuturor pupincuristilor de la conducerea companiei si pana la ultima persoana care se face vinovata de acest cosmar creat cetatenilor! DEMISIA! DEMISIA!

Leave a Comment