Profesorul Dan Sava, la conducerea Palatului Copiilor din Zalău

Palatul Copiilor din Zalău are o nouă conducere. Zilele trecute, funcția de director a fost preluată temporar de profesorul Dan Sava. Întâmplarea face să îl cunosc. Este un dascăl implicat, pasionat de munca sa, iar ca dovadă sunt rezultatele deosebite obținute de elevii săi la competițiile naționale și internaționale. Dan este profesor de instrumente muzicale și canto, iar în urmă cu câțiva ani a mai fost directorul acestei instituții de învățământ. Pentru cei care nu știu, Palatul Copiilor Zalău este cea mai reprezentativă dintre instituţiile de educaţie nonformală din judeţul Sălaj şi a fost înfiinţat în anul 1951. Palatul Copiilor Zalău se defineşte ca o instituţie ce completează la nivel profesional educaţia realizată pe plan şcolar, oferind programe specifice de instruire în domeniile: ştiinţific, tehnic, artistic şi sportiv turistic. Instituția oferă gratuit fiecărui elev participant la activităţi, posibilitatea abordării unor domenii pe care nu i le oferă şcoala. Desigur, funcția de director urmează să fie scoasă la concurs. Fostul director, profesoara Carmen Olar, s-a retras de la conducerea unității.

Sursa foto: facebook/dan sava/arhivă personală

4 Thoughts to “Profesorul Dan Sava, la conducerea Palatului Copiilor din Zalău”

  1. Anonim

    Ce palat ? E vorba de Casă Pionierilor !

  2. […] dintre instituţiile de educaţie nonformală din judeţul… Articolul Profesorul Dan Sava, la conducerea Palatului Copiilor din Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  3. cetatean

    Am auzit lucruri bune despre acest profesor. Ii dorim succes! Gabriela Olaru sa mearga la scoala si sa-i trateze pe elevi asa cum i-ar placea si ei sa fie tratata. Nu-i buna nici ca manager de unitate scolara, nici ca deputat usr sau ce a vrut sa fie.

  4. Ioan

    Se numeste impropriu Palatul Copiilor. Ce Palat, locatia este imprastiata prin oras! Apropo, fostii manageri ai ISJ mai sunt in proces? Au pierdut institutia respectiva din cauza incompetentei. Vezi senatoreasa Lucy Pop.

Leave a Comment