SCM Zalău a pierdut şi amicalul cu FC Bihor

SCM Zalău a pierdut şi cel de-al treilea amical al verii, susţinut la finalul săptămânii trecute, pe terenul nou-promovatei în Liga a II-a, FC Bihor. Partida a durat două reprize a câte 60 de minute, iar la pauză, zălăuanii au condus cu 1 – 0, graţie golului marcat de Matiş. După pauză, bihorenii au întors rezultatul, reuşind să înscrie prin Curescu şi Ioviţă, impunându-se astfel cu 2 – 1.  Alex Băican, zălăuanul care evoluează la FC Bihor, a fost titular în partida cu SCM Zalău, fiind înlocuit în minutul 61 cu Pizzo. Pentru SCM Zalău a fost al treilea amical din această vară, în primele două cedând cu 0 – 5 în faţa echipei a doua a Universităţii Cluj şi cu 1 – 2 în faţa celor de la CSM Sighetu Marmaţiei.

Echipa se află în aceste zile în stagiul de pregătire la Pensiunea Randra, la ieşirea din Şimleu Silvaniei, urmând ca primul meci oficial să-l susţină în data de 7 august, în turul doi al Cupei României. Primul tur este programat miercuri, 31 iulie, însă, având în vedere că echipa zălăuană a câştigat Seria a X-a în sezonul trecut, va intra în competiţie direct în turul doi.

În amicalul cu FC Bihor, antrenorul Cristian Lupuţ a folosit următoarea formulă: Poptean – Stoica, Fărcăşan, Uzălac, Cherecheş, Negrean, Zimţa, Meşter, Luca Nagy, Matiş şi Nikolic. În repriza a doua au intrat: Cimpoeşu – Fărăgău, Barac, Sălăjan, Mihăilă, Mogoş, Pop, Codreanu, Fulga, Jula şi Niţă.

 

 

 

 

One Thought to “SCM Zalău a pierdut şi amicalul cu FC Bihor”

  1. […] titular în partida cu SCM Zalău, fiind înlocuit în minutul 61… Articolul SCM Zalău a pierdut şi amicalul cu FC Bihor apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment