Cu două zile înainte de startul sezonului, FC Zalău a transferat trei jucători

Florin Iancu, Gheorghe Bulz şi Marius Dumiter au semnat ieri dimineaţa un contract valabil pe o perioadă de un an cu FC Zalău
Cu două zile înaintea începerii noului sezon al Ligii a III-a de fotbal, FC Zalău a reuşit să transfere trei jucători dintr-o lovitură. Prezenţi la antrenamentul de marţi după-amiaza, Florin Iancu, Gheorghe Bulz şi Marius Dumiter au avut ieri dimineaţă o întâlnire cu preşedintele clubului FC Zalău, Ioan Morar, toţi trei ajungând la o înţelegere pe o perioadă de un an cu echipa zălăuană. „Sunt jucători tineri, iar pe Iancu în putem folosi chiar ca junior, pentru că are sub 21 de ani. Cu cei trei şi cu Cosmin Cosma, care va reveni la echipă începând din 1 septembrie, am completat lotul. Cred că cu ceea ce avem în acest moment putem porni la drum, iar dacă va fi cazul, pe parcurs mai pot apărea modificări. Va fi un campionat mai greu decât în sezoanele trecute, pentru că vor fi multe echipe pe care nu le cunoaştem. Obiectivul echipei este o clasare în primele cinci locuri”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
În vârstă de 20 de ani, Florin Iancu evoluează pe postul de fundaş dreapta, activând în trecut la juniorii FC Bihor şi la Tricolorul Alparea.
Gheorghe Bulz, în vârstă de 26 de ani, joacă pe postul de fundaş central, evoluând înainte la echipele Luceafărul Oradea şi Bihorul Beiuş.
Dacă în linia mediană nu a fost nevoie de completări, conducerea clubului s-a gândit să tranfere şi un atacant. Chiar dacă nu este un nume foarte cunoascut la nivelul Ligii a III-a, Marius Dumiter a devenit golgeterul echipei Valea lui Mihai în sezonul trecut, după ce, înainte mai activase şi el la Luceafărul Oradea şi Bihorul Beiuş.
Totţi trei s-au aflat în această vară în probe la echipa Crişul Chişinău Criş, de unde au şi venit la FC Zalău.
FC Zalău va debuta mâine în noul sezon, la ora 18, urmând să întâlnească, în deplasare, nou-promovata Plimob Sighetu Marmaţiei.

Leave a Comment