Încep Zilele Municipiului Zalău

Municipiul Zalău organizează în perioada 26 – 28 iulie celebrele Zile ale Orașului Zalău, ediția 2024, un eveniment dedicat comunității locale și vizitatorilor din împrejurimi. Festivalul, așteptat de mulți localnici, va surprinde publicul cu numeroși cântăreți cunoscuți, cu manifestări artistice, spectacole de dans și multe tarabe pline de suveniruri și produse alimentare, toate acestea creând un weekend de sărbătoare. Zilele Zalăului vor avea loc în Piața 1 Decembrie și în zona pietonală de pe strada Unirii.

Deschiderea oficială a festivalului, care se va desfășura pe parcursul a trei zile, are loc vineri, 26 iulie, începând cu ora 18, când mai multi interpreți vor urca pe scenă pentru a încânta publicul cu prezența lor. Așadar, de la ora 18, va urca pe scenă următorii: Trupa Art Band, Clubul Sportiv Alegria, Bailarte Dance School, Gheorghe Ghiorghiu, Daniela Gyorfi, DJ Project și Talisman. Sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 18, va urca pe scenă Trupa Sold Out, Mirabela Dauer, Dj Morris, Anda Adam și Compact. La ora 23 va avea loc și un foc de artificii. Duminică este ziua dedicată interpreților de muzică populară, iar după ora 17, cei care îndrăgesc muzica folclorică sunt invitați să se bucure de o serie de artiști cunoscuți precum: Ansamblul „Meseșul junior”, Orchestra populară „Rapsozii Sălajului” Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, Ansamblul folcloric de copii „Columna”, Ansamblul profesionist „Porolissum”, Sava Negrean Brudașcu, Marius Ciprian Pop, Angela Rusu și Radu Ciordaș. Primăria Municipiului Zalău promite un eveniment pe placul zălăuanilor, încărcat de evenimente artistice și voie bună.

One Thought to “Încep Zilele Municipiului Zalău”

  1. […] a festivalului, care se va desfășura pe parcursul a trei zile, are… Articolul Încep Zilele Municipiului Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment