Avarii la rețeaua de apă

La rețeaua publică de alimentare cu apă se realizează unele lucrări de remediere avarii, iar apa se va întrerupe pentru câteva ore azi, 25 iulie, atât pe unele străzi din Zalău, cât și în alte localități din Sălaj.

În Zalău, străzile care rămân fără apă pentru o perioadă scurtă de timp sunt: Cetinei, Primăverii, Magnoliei, Aleea Dealului, Aleea Soarelui, Gheorghe Doja, Corneliu Coposu, Pârâului, Cascadei, Tipografilor, Lacului, Episcopiei, Vânătorilor, Freziilor, Mihai Eminescu, Pescarilor, Morii, Constantin Dobrogeanu Gherea, Cartier Stadion, Cartier Brădet, Cartier Meseș. Ora estimată pentru reluarea serviciului pe aceste străzi este 24. Totodată și următoarele străzi vor rămâne fără apă pe parcursul acestei zile: Ialomiței, Oltului, Argeșului, Arieșului, Sublocotenent Tuser Teodor și blocurile T9, T10, T11, T12, T13, T14, T15, T16, T17, T18, T19, T21, T23, T25, T27, T29, P27, P29. Ora estimată pentru reluarea serviciului pentru aceste străzi este 20. Localitățile Hereclean, Hida și Racăs vor rămâne fără apă în decursul acestei zile. În localitatea Hereclean se întrerupe apa până diseară la ora 19. Pentru localitatea Hida, pe străzile Stadionului și Avram Iancu, se întrerupe apa până la ora 13, iar în Racăs va reveni apa potabilă la ora 13.

2 Thoughts to “Avarii la rețeaua de apă”

  1. […] Cartier Meseș. Ora estimată pentru reluarea serviciului pe aceste… Articolul Avarii la rețeaua de apă apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Andreea, te rog, aceeași întrebare pt Lungu !

Leave a Comment