ANUNȚ Program Circulatie Deviat Zilele Zalaului 2024

În atenția publicului călător

    Vă  comunicăm modificarea traseelor de circulație al autobuzelor S.C. Transurbis S.A. Zalău pentru perioada 25.07.2024 ora 18:00 – 29.07.2024 ora 04:00

Linia 22: Brădet – Dva.Nord – Gară şi Retur

  • Tur: Din Brădet va circula pâna la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe str.Gh.Lazăr și str.Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut pâna la Gară.
  • Retur: De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr – Andrei Șaguna – Stația Centru – Str. Gheorghe Doja – continuând traseul cu stațile cunoscute spre Brădet.

Linia 1: Brădet – Gară şi Retur

  • Tur: Din Brădet va circula pâna la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe str.Gh.Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la Gară.
  • Retur: De la stația Casa de modă va circula pe str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- str. Andrei Șaguna – Stația Centru – Str. Gheorghe Doja – continuând traseul cu stațiile cunoscute spre Brădet.

Linia 11: (Ortelec): Brădet – Ortelec şi Retur

  • Tur: Din Brădet va circula pana la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh.Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu continuând traseul cunoscut pâna la capăt.
  • Retur: De la capăt de linie până la Sc.Nr.4 traseul cunoscut urmând să circule pe Str.Tudor Vladimirescu Str. Gh.Lazăr cu stație la refugiul de la școală continuând pe str. Andrei Șaguna – Stația Centru – Str. Gheorghe Doja – continuând traseul cu stațiile cunoscute spre Brădet.

Linia 5: ( Stâna): Astralis – Stâna și Retur

  • Tur: De la stația Casa de modă va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- str. Andrei Saguna – Stația Centru – Str. Gheorghe Doja – continuând traseul cu stațiile cunoscute spre Brădet.
  • Retur: Stâna- Brădet – str.Corneliu Coposu – str. Andrei Șaguna (Statie la D.S.P.) – str. Tudor Vladimirescu (Tribunal) – B-dul Mihai Viteazul (Statie la Farmacie) – continuând traseul cu stațiile cunoscute.

Linia 2: Gară – Str. 22 Decembrie1989 – Valea Miții nr.28 și Retur

  • Tur: Până la Casa de modă circulă pe traseul cunoscut urmând devierea pe

pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr

str.Andrei Saguna  – Statia Centru – Str. 22 Decembrie 1989 – continuand cu statiile cunoscute

pana in Valea Mitii.

  • Retur: De la capăt in centru pe traseul și stațiile cunoscute urmând devierea pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh.Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu continuând traseul cunoscut pâna la capăt.

Linia 6 și 6B: Brădet- SC.8 – Bloc N 103 și Retur

  • Tur: Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la capăt.
  • Retur: De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Andrei Saguna – Stația Centru – Str. Gheorghe Doja – continuând traseul cu stațiile cunoscute spre Brădet.

Linia 9:Brădet–Dva.Nord-ITI

  • Tur: Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la capăt de linie .
  • Retur: De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor.Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- str. Andrei Șaguna – Stația Centru – Str. Gheorghe Doja – continuând traseul cu stațiile cunoscute spre Brădet.

Linia 14:Brădet–Dva.Nord- Piața

  • Tur: Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la piață.
  • Retur: De la stația Casa de modă va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Andrei Șaguna – Stația Centru – Str. Gheorghe Doja – continuând traseul cu stațiile cunoscute spre Brădet.

Linia 13B:Brădet-Sărmaș

  • Tur: Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh.Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu continuând traseul cunoscut până la capăt.
  • Retur: De la capăt până la Sc. nr.4 traseul cunoscut urmând să circule pe Str.Tudor Vladimirescu- Str.Gh Lazăr cu stație la refugiul de la școală continuând pe str. Andrei Șaguna – Stația Centru – Str. Gheorghe Doja – continuând traseul cu stațiile cunoscute spre Brădet.

Linia 4 și 4B:Brădet-Sc.Nr.8

  • Tur: Brădet – Str.Gh.Doja -Centru– str. 22 Decembrie 1989 – str.Simion Oros (piața agroalimentară) -Str.Unirii -Str.9 Mai-  Closca – Str. Maxim Gorki – continuând traseul cu stațiile cunoscute.
  • Retur: Scoala Corneliu Coposu – str. Andrei Muresanu – str. Closca – str. Simion Oros (piata agroalimentară) – str.22 Decembrie 1989 (statie la Clubul Tineretului) – str. Corneliu Coposu continuând traseul cu stațiile cunoscute spre Brădet.

 

 După terminarea manifestărilor se va reveni la traseele și stațiile cunoscute.

CONDUCEREA

 

One Thought to “ANUNȚ Program Circulatie Deviat Zilele Zalaului 2024”

  1. […] la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr –… Articolul ANUNȚ Program Circulatie Deviat Zilele Zalaului 2024 apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment