Someşul Someş Odorhei, doar act de prezenţă în faza regională a Cupei României

Am spus-o şi o repet: performanţa obţinută în această vară de juniorii de la FK Kraszna, care au devenit vicecampioni naţionali, ar trebui pusă în ramă, deoarece va mai trece mult timp până când vom mai auzi despre un astfel de rezultat în fotbalul sălăjean. Nivelul scăzut al fotbalului din judeţul nostru a ieşit încă o dată în evidenţă zilele trecute, când Someşul Someş Odorhei, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, a evoluat în faza regională a competiţiei.

Repartizată în Grupa 2 din Regiunea 2, formaţia sălăjeană s-a duelat cu Silvicultorul Maieru (Bistriţa-Năsăud) şi cu Talna Oraşul Nou (Satu Mare). În ambele partide, echipa condusă de Alex Turcu a fost doar un „sparring partner” pentru formaţiile din cele două judeţe. În primul meci, Someşul Someş Odorhei a cedat cu 6 – 2 pe terenul echipei din Bistriţa-Năsăud, iar în disputa de pe teren propriu cu Talna Oraşul Nou, sălăjenii au cedat cu 1 – 6, golul formaţiei noastre fiind marcat de George Porumb, din penalty.

Cele două rezultate nu fac altceva decât să scoată încă o dată în evidenţă nivelul scăzut al fotbalului sălăjean şi faptul că suntem, în continuare, prea mici atunci când avem în faţă adversari din alte judeţe. Cele două eşecuri usturătoare ale echipei din Someşul Odorhei vin la o lună după eşecul drastic (2 – 8) suferit de CS Barcău Nuşfalău în manşa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a, în faţa campioanei judeţului Cluj, Vulturul Mintiu Gherlii.

Pentru cei de la Someşul Someş Odorhei rămâne, totuşi, performanţa istorică înregistrată în această vară – câştigarea în premieră a fazei judeţene a Cupei României.

One Thought to “Someşul Someş Odorhei, doar act de prezenţă în faza regională a Cupei României”

  1. […] Grupa 2 din Regiunea 2, formaţia sălăjeană s-a duelat cu… Articolul Someşul Someş Odorhei, doar act de prezenţă în faza regională a Cupei României apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment