Zilele Municipiului Zalău: sport, cultură și film

Municipiul Zalău va fi gazda unei serii de evenimente speciale, organizate cu ocazia Zilelor Municipiului. Evenimentul, așteptat de mulți localnici, va avea loc în perioada 26-28 iulie și, totodată, Primăria Municipiului Zalău promite să aducă, alături de manifestările artistice și competiții sportive și acțiuni cultural artistice. Competițiile sportive vor avea loc astfel:

  • în data de 25 iulie: turneu de fotbal, începând cu ora 9, la Titan Arena Crișeni
  • în data de 26 iulie: turneu de tenis, de la ora 10, în sala de tenis de la Stadionul Municipal și turneu de box, de la ora 16, la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”
  • în data de 27 iulie: turneu de box, de la ora 16, la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”

Activitățile cultural artistice vor fi organizate de Biblioteca Județeană „Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj și Asociația Prietenii Bibliotecii Zalău. Aceste activități vor fi oferite participanților ocazia de a se bucura de artă și cultură.

  • în zilele de 23 și 25 iulie: expoziție cu lucrări realizate de copii, între orele 10-12, în cadrul proiectului „Zalău – orașul copilăriei mele”
  • în data de 26 iulie: premierea celor mai bune lucrări, între orele 10-12, la sala de lectură

Pe tot parcursul săptămânii, secțiile și filialele bibliotecii vor găzdui expoziții tematice pentru a promova cunoașterea Municipiului Zalău.

  • în perioada 23-26 iulie: expoziții de imagini și documente, între orele 9-17, la secția Tineri și Adulți, prezentări despre Municipiul Zalău în cărți, imagini și online, la aceeași secție, vizionări de filme, în data de 26 iulie, între orele 9-17, la secția BiblioDivertisment

Totodată, în Amfiteatrul din Parcul Central Municipal, capodopere ale cinematografiei naționale vor fi proiectate gratuit pentru public:

  • în data de 23 iulie, de la ora 21.15: „Amintiri din copilărie”, regia Elisabeta Bostan
  • în data de 24 iulie, de la ora 21.15: „Declarație de dragoste”, regia Nicolae Corjos
  • în data de 25 iulie, de la ora 21.15: „Mihai Viteazul – Călugărenii”, regia Sergiu Nicolaescu

Toate aceste activități, pe lângă manifestările artistice din cadrul Zilelor Municipiului Zalău, promit un weekend de relaxare și plin de activitate recreativă, combinând sportul și cultura. Primăria Municipiului Zalău invită un număr cât mai mare de oameni la aceste zile de sărbătoare pentru a se simți bine alături de cei dragi.

One Thought to “Zilele Municipiului Zalău: sport, cultură și film”

  1. […] de la ora 10, în sala de tenis de la Stadionul Municipal și turneu… Articolul Zilele Municipiului Zalău: sport, cultură și film apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment