David Anton, câştigător în cadrul Galei „Grand MMA Satu Mare”

Iubitorii sportului de contact au avut ocazia să vadă sâmbătă o serie de meciuri interesante în cadrul Galei „Grand MMA Satu Mare”, eveniment organizat de Clubul Sportiv Grand MMA Satu Mare, în colaborare cu cea mai titrată companie de arte marţiale din România, Dynamite Fighting Show şi cu fostul luptător, Cătălin Moroşanu. Gala de la Satu Mare face parte din circuitul Road to Dynamite.

Au urcat în ring luptători din România, Ungaria, Moldova, Franţa şi Anglia, iar printre participanţi s-a numărat şi sălăjeanul Davin Anton, sportiv pregătit de Virgil Meleg şi Laurenţiu Lăpuşte. 9 meciuri a cuprins gala, luptătorul sălăjean urcând în ring într-un meci de kickboxing, alături de Daniel Moldovan, un luptător de la Benny Fight Academy, Academia cunoscutului luptător, Benjamin Adegbuyi.

Învins în urmă cu mai bine de o lună în cadrul unei gale desfăşurată la Bistriţa, în urma unor decizii controversate de arbittraj, David Anton şi-a demonstrat valoarea în gala de la Satu Mare, învingându-şi adversarul prin decizie în unanimitate a arbitrilor – victorie la puncte.

„După meciul frumos făcut în undercardul galei Dynamite Fighting Show” de la Bistriţa, promotorii galei mi-au dat şansa să lupt în maincard-ul galei de la Satu Mare, ca să îmi arăt încă o dată calităţile de luptător şi că pot să mă bat la cel mai înalt nivel. Am obţinut o victorie frumoasă, după un meci epuizant, o victorie muncită, împotriva unui sportiv exeprimentat şi foarte puternic. Cu această victorie am demonstrat că locul meu este printre cei mai buni luptători români la categoria 80 de kilograme”, ne-a declarat David Anton.

Dorinţa luptătorului sălăjean este de a participa şi la gale internaţionale în perioada următoare, pentru a deveni cunoscut şi la nivel mondial.

One Thought to “David Anton, câştigător în cadrul Galei „Grand MMA Satu Mare””

  1. […] şi sălăjeanul Davin Anton, sportiv pregătit de Virgil Meleg… Articolul David Anton, câştigător în cadrul Galei „Grand MMA Satu Mare” apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment