Tabla de șah din Parcul Municipal: patru ani de așteptare fără rezultat

Parcul Municipal Central a fost amenajat, acum câțiva ani, cu o tablă mare de șah pentru toți localnicii care doresc să iasă la o poveste și la un joc de șah. Ei bine, în urmă cu patru ani, piesele de șah au fost înlăturate deoarece erau crăpate și deteriorate, precum susține Primăria Municipiului Zalău. Din nefericire, de atâția ani, Primăria nu a fost capabilă să aducă piese noi, lăsând numeroși cetățeni dezamăgiți și frustrați. Parcul Municipal Central era un loc de întâlnire și relaxare pentru mulți vârstnici care se adunau zilnic pentru a-și exersa mintea în jocuri de șah. De asemenea, tabla era un instrument educațional pentru părinții care își învățau copiii tainele acestui joc strategic. Până în prezent nu există nicio informație concretă despre data în care vor fi amplasate piese noi pentru jocul de șah din parc. Lipsa de acțiune din partea Primăriei lasă de dorit în unele situații. Totodată, dacă căutăm pe internet, găsim pachete complete de șah, precum cel din Parcul Municipal Central, la 3000 de lei, o sumă mică pentru o instituție. Între timp, vârstnicii și părinții din Zalău sunt nevoiți să găsească alternative pentru activitățile lor recreative și educative, în speranța că, într-o bună zi, autoritățile locale vor acționa în interesul comunității și vor aduce înapoi piesele de șah.

4 Thoughts to “Tabla de șah din Parcul Municipal: patru ani de așteptare fără rezultat”

  1. […] Parcul Municipal Central era un loc de întâlnire și relaxare pentru… Articolul Tabla de șah din Parcul Municipal Central, de negăsit de ani de zile apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. d

    asa si… cumparati alta, sau va asteptati sa o gasiti?
    si dincolo de situatie, aveti niste tilturi de articol …….lipsite de orice inspiratie,

  3. Silviu

    Management de rahat. Ultimul municipiu din Ardeal.

  4. Laura

    De WC public achiziționat in 2010 și care la vremea respectiva a costat 170.000 lei iar după câteva luni s-au mai investit peste 20.000 de lei și care acum a dispărut , nu ne spune-ți nimic? Era cel mai acum din tara la vremea respectiva!! Sa-l fi dus Capalnasiu pe vreo proprietate?

Leave a Comment