Constantin Bădan este noul antrenor cu portarii la SCM Zalău

Plecarea lui Bogdan Miron de la SCM Zalău a lăsat un gol nu numai între buturi, ci şi pe postul de antrenor cu portarii, goalkeeper-ul sătmărean ocupându-se şi de pregătirea portarilor în ultimele sezoane. Conducerea zălăuană a găsit repede soluţia pentru postul de antrenor cu portarii, oficialii SCM Zalău ajungând la un acord cu Constantin Bădan, cel care în ultima perioadă a fost antrenor cu portarii la Unirea Dej.

Născut la Câmpulung Moldovenesc în anul 1967, unde a şi debutat în fotbal, Costel Bădan a evoluat în prima ligă din România la Oţelul Galaţi, cu care a jucat şi în Cupa UEFA. În 2000, Bădan a ajuns la Unirea Dej, unde şi-a încheiat şi activitatea de fotbalist, rămânând în cadrul clubului pe postul de antrenor cu portarii.

Costel Bădan a fost prezent luni după-amiază la reunirea echipei SCM Zalău, acesta urmând să colaboreze la nivelul conducerii tehnice cu „principalul” Cristian Lupuţ şi cu preparatorul fizic, Sergiu Moga.

Peste 30 de jucători s-au prezentat la reunirea echipei zălăuane, al cărui obiectiv rămâne câştigarea seriei şi promovarea în Liga a II-a. SCM Zalău se va pregăti pe plan local până în data de 29 iulie, când va pleca într-un stagiu de pregătire la Pensiunea Randra, de lângă Şimleu Silvaniei, unde există şi o bază sportivă. Antrenamentele se vor desfăşura atât pe terenul de lângă pensiune, cât şi pe Stadionul „Nicolae Mandel” din Nuşfalău. SCM Zalău a efectuat cantonamentul din vara trecută pe plan local, însă, de această dată, conducerea a fost nevoită să caute alte soluţii, deoarece în această perioadă au loc diferite lucrări la suprafaţa de joc de pe Stadionul Municipal.

Lotul echipei este format în cea mai mare parte, conducerea semnând deja contracte cu o parte dintre jucătorii nou-veniţi. Pentru postul de portar au fost aduşi doi juniori, unul dintre ei fiind constănţeanul Alberto Cimpoeşu, care, în sezonul trecut, a apărat poarta echipei CFR Cluj (Under 19).

 

 

 

One Thought to “Constantin Bădan este noul antrenor cu portarii la SCM Zalău”

  1. […] debutat în fotbal, Costel Bădan a evoluat în prima ligă din… Articolul Constantin Bădan este noul antrenor cu portarii la SCM Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment