La scăldat în centrul Zalăului

Zălăuanii se confruntă cu mari probleme în privința asigurării necesarului de apă potabilă în rețeaua publică. Întreruperile sunt la ordinea zilei, iar rețelele de socializare s-au umplut de sesizări, petiții, de nemulțumiri. Apă este destulă, dar, cu toate acestea, nu ajunge peste tot, pentru că, spune furnizorul, consumul este mult prea mare. În aceste condiții, un bărbat ce purta doar slip, încălzit nevoie-mare, s-a „dușălit” bine pe platoul din zona centrală a orașului, în apa fântânii arteziene de aici. Apă în sus, apă în jos, omul s-a spălat bine, a făcut o baie de soare și dus a fost. Păi dacă nu e apă la robinete, măcar la arteziene să curgă. Desigur, rețelele de socializare s-au umplut și cu glume. Unii susțin că este timpul ca cei rămași fără apă la robinet să vină în centrul orașului, pentru a se spăla în apa artezienelor.

Fotografie/captură de ecran preluată de pe facebook/radare sălaj

5 Thoughts to “La scăldat în centrul Zalăului”

  1. […] de aici. Apă în sus, apă în jos, omul s-a spălat bine, a… Articolul La scăldat în centrul Zalăului apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. friptura

    de unde se vede utilitatea unei bai publice in zalau.la sondaj toti ati sarit sa va faca treceri de pietoni 3d acuma chiar era buna o baie publica si spalatoie de haine cu fise undeva in centru

  3. Anonim

    Unii nu au, dar alții risipesc. Ziua, în amiaza mare, în Piața Centrală, să vezi și să nu crezi. Soarele lumina cu putere prin acoperișul transparent al pieței, trimițând zeci de mii de lx.în spațiul pieței. Dar, dacă priveai în sus, deasupra halei vedeai cum nouă candelabre voluminoase încercat să trimită mai mulți lucsi decât soarele. Și culmea, pe lângă cele nouă candelabre aprinse mișună în permanență toți angajații de la ADO, dar niciunul nu apasă pe întrerupător. Că deh, nu ei plătesc.

  4. Anon

    Dlor liberali care conduceți compania de apa faceți o baie comunala și nu vor apela oamenii la spălat în centrul orașului și ați scăpat.de o grija!

  5. Anonim

    Acum după ce a ouatde ce ne a-ți spus oprit apa pe strada P. I. Sima, care e motivul,? iar minciuni și minciuni, pana când?

Leave a Comment