Nu suportă arestul la domiciliu

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea, în data de 14 iulie, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 43 de ani, din Zalău, cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de evadare, din arestul la domiciliu.

În aceeași zi, la ora 8.50, bărbatul a fost surprins în flagrant delict de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Zalău, constatându-se astfel că acesta ar fi părăsit locuința fără permisiunea organelor judiciare, încălcându-și obligațiile ce îi revin pe durata executării măsurii preventive a arestului la domiciliu. El va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru dispunerea unor noi măsuri legale care se impun.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările, sub supraveghea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

M. S.

2 Thoughts to “Nu suportă arestul la domiciliu”

  1. […] constatându-se astfel că acesta ar fi părăsit locuința… Articolul Nu suportă arestul la domiciliu apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. symy pescarul

    Legati-l de calorifer;))))))in locuinta lui of-corse!!!!!

Leave a Comment