Tinerii vor la facultate, dar angajatorii caută tâmplari, electricieni și mecanici

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 113 locuri de muncă. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat (49), tapiţer (10), tâmplar (10), electrician (5), confecţioner articole din textile (5), constructor/zidar (4), instalator (4), șofer autoturisme/camionete (2), operator spălător textile (1), mecanic utilaj (1) și maistru/tehnician constructor (1). Din cele 113 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, trei sunt adresate persoanelor cu studii de licenţă (inginer construcţii civile şi industriale) iar 110 sunt pentru persoane cu studii medii (sudor, electrician, mecanic, tapiţer, tâmplar, constructor/zidar, șofer, muncitor necalificat etc). Baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor,  precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării. Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

3 Thoughts to “Tinerii vor la facultate, dar angajatorii caută tâmplari, electricieni și mecanici”

  1. […] pentru ocuparea forței de muncă, trei sunt adresate persoanelor… Articolul Tinerii vor la facultate, dar angajatorii caută tâmplari, electricieni și mecanici apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Ce tanar ce-l duce putin capul vrea sa invete meserie de tapiter,tamplar,zidar unde ai minimul pe economie si lucru pana mori.Acolo ajung doar cei rataciti cu familii si probleme,sau asiatici din India.La 19,20 de ani nai cum sta in Zalau tamplar,zidar sau tapiter.Pleci in UE .

  3. Dorin

    Sa-i multumim Ecaterinei Andronescu, fosta ministra a invatamantului pentru desfiintarea scolilor profesionale: iata consecintele!

Leave a Comment