Gabriel Vașvari a fot numit director sportiv la SCM Zalău

Încă din primele luni ale anului s-a vorbit despre o colaborare între SCM Zalău și fotbalistul zălăuan Gabriel Vașvari, cel care a evoluat timp de zece sezoane pe prima scenă a fotbalului românesc. În vârstă de 37 de ani, mijlocașul ar face față cu brio în Liga a III-a, chiar și în eșalonul secund, dar fotbalistul zălăuan a venit la SCM Zalău în calitate de director sportiv, urmând să colaboreze cu managerul Ioan Gurzău, dar și cu celelalte două persoane din conducerea secției de fotbal, Vasile Jula și Alin Pop.

”M-am întors acasă cu inima deschisă și dornic de a face performanță. Este o postură nouă pentru mine, în care voi pune în practică experiența dobândită de-a lungul anilor. Cu siguranță nu va fi ușor, însă alături de conducerea clubului și stafful tehnic vom încerca să luăm cele mai bune decizii pentru a aduce bucurie în rândul suporterilor”, a declarat Gabi Vașari.

Armătura Zalău, Poli Iași, Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Botoșani și Politehnica Timișoara sunt echipele pentru care a evoluat Gabriel Vașvari în cariera de fotbalist. Cu Sepsi Sfântu Gheorghe, zălăuanul a câștigat Cupa României în urmă cu doi ani.

 

 

One Thought to “Gabriel Vașvari a fot numit director sportiv la SCM Zalău”

  1. Anonim

    Mult succes gabi vasvari la scm Zalău cum ai fost un jucător profesionist asa o sa fi și un conducător bun în club mult succes

Leave a Comment