Someşul Someş Odorhei şi-a aflat adversarele din faza regională a Cupei României

Someşul Someş Odorhei a câştigat în acest an în premieră faza judeţeană a Cupei României, după ce s-a impus cu scorul de 3 – 0 în faţa Unirii Mirşid, în finala disputată pe Stadionul Municipal, în urmă cu trei săptămâni. Formaţia sălăjeană şi-a aflat miercuri adversarele cu care se va duela în faza regională a competiţiei, în urma tragerii la sorţi efectuată de reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Someşul Someş Odorhei a fost repartizată în Grupa 2 din Regiunea 2, alături de câştigătoarele fazei judeţene din Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud. Din judeţul Satu Mare, câştigătoarea Cupei României este FC Talna Oraşul Nou, iar Bistriţa-Năsăud va fi reprezentată de SC Silvicultorul Maieru. Sălăjenii vor susţine primul meci în 10 iulie, pe terenul formaţiei Talna Oraşul Nou, iar şapte zile mai târziu vor juca pe teren propriu cu Silvicultorul Maieru.

În Grupa 1 din Regiunea 2 au fost repartizate CS Bihorul Beiuş, Sticla Arieşul Turda şi Progresul Şomcuta Mare.

Câştigătoarele celor două grupe din Regiunea 2 vor juca finala pentru stabilirea câştigătoarei acestei regiuni, care va accede în turul 1 al fazei naţionale, programat în 31 iulie. Finala Cupei României este programată în 14 mai 2025.

One Thought to “Someşul Someş Odorhei şi-a aflat adversarele din faza regională a Cupei României”

  1. […] fazei judeţene din Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud.… Articolul Someşul Someş Odorhei şi-a aflat adversarele din faza regională a Cupei României apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment