Elevii de 10 de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău

Multe emoții, bucurie, speranțe, ici și colo câteva lacrimi curse pe obraji, îmbrățișări, felicitări, toate aceste ingrediente au alcătuit festivitatea de absolvire în care principalii actori au fost absolvenții clasei a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” din municipiul Zalău.

Alături de elevi, la festivitatea desfășurată joi, 13 iunie, au participat părinți, bunici, frați, surori, prieteni, toți alcătuind marea familie a acestei unități de învățământ. S-au remarcat ca lideri ai generației lor, absolvind gimnaziul cu media generală 10, următorii elevi: Nicolas Alex Opriș, Maria Adela Păușan, Darius Octavian Stana – clasa a VIII-a A; Mihaela Maria Ciocănel, Alexandra Irina Coste, Dragoș Costina, Eduard Păcurar, Ștefan Talpoș și Cezara Vaș din clasa a VIII-a B, iar Ana Teudean din clasa a VIII-a C. Acești elevi au obținut media 10 în toți anii de gimnaziu.

 

6 Thoughts to “Elevii de 10 de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău”

  1. […] Nicolas Alex Opriș, Maria Adela Păușan, Darius Octavian Stana… Articolul Elevii de 10 de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Prea mulți! Asta-i goana după note a elevilor și a profesorilor lor.

    1. Maică-sa lui anonim

      sau doar îți este ciudă ca tu ești un fraier și nu ești/ nu ai fost capabil să fii șef de promoție

      1. Anonim

        @ 19:35. În 1968, cînd am absolvit eu școala generală, în tot orașul meu de 100.000 de locuitori nu era nici o medie de 10, darmite 7 într-o clasă! Iar după liceu, mulți intrau la facultate cu examene scrise, nu cu dosar ca azi după kilogramele de note de 10. Și cam știu ce vorbesc, deoarece am fost aproape 40 de ani profesor.

  3. Taica-su lui anonim

    are dreptate maica ta

  4. Anonim

    Aceste note nu reflecta absolut deloc realitatea,câți dintre ei s-au remarcat la olimpiade naționale în acești ani???Cred că unul maxim sau niciunul.Sa vedem la capacitate,tot 10???

Leave a Comment