Echipa Empathy Squad a fost prezentă la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău, pentru derularea unui proiect important. „Ne-am propus să ajutăm în prevenirea și stoparea fenomenului de bullying în școli și suntem recunoscători pentru implicarea și susținerea lor. Suntem bucuroși să anunțăm că Școala Gimnazială <<Mihai Eminescu>> Zalău a încheiat un parteneriat de colaborare cu Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – Universitatea Babeș-Bolyai, locul unde s-a născut proiectul nostru de service learning <<Empathy Squad>>. Acesta este doar începutul, urmând să desfășurăm și alte activități de conștientizare a fenomenului de bullying. „Astăzi, împreună cu o echipă de elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” am distribuit zeci de fluturași cu mesaje speciale pentru copii, menite să-i ajute să ia măsuri în cazul în care se confruntă cu acest fenomen în orice formă”, ne-a declarat Codruța Vaida, cea care face parte din echipa Empathy Squad, specialiști care derulează astfel de activități de prevenire în județele Cluj, Suceava, în Sălaj, dar și în alte locuri.
Sursa foto: Codruța Vaida
[…] desfășurăm și alte activități de conștientizare… Articolul Program pentru prevenirea fenomenului de bullying în Școala „Mihai Eminescu” din Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]
Acum se implementează programul? Când școala e e terminate? Nu au avut timp din Septembrie anul trecut!? România e educata, nu? 👎 vai de noi!!!
Stimata doamna, Cerasela, scoala se termina abia peste doua saptamani.Mai mult de atat, ar trebui sa stiti ca sunt multe lucruri care ” se aduc de acasa de catre copii”. Poate ar trebui si parintii sa inteleaga ca ei sunt principalii responsabili de educatia copiilor si nu profesorii sau programele sociale care doresc doar sa ajute si sa suplineasca lucruri.
Programe de acest gen s-au derulat si pana acum, poate ati fost dumneavoastra prea ocupata sa observati.Ar trebui totusi sa apreciati ca oameni care nu au nici un castig din aceasta poveste, sunt preocupati si incearca sa faca bine.
poate din pacate dvs nu aveti habar de ce programe se deruleaza in scoli. Poate nu le implementeaza nimeni la institutiile de invatamant de care auziti prin vecini sau de la posibilele mame din renumitele grupuri de whats app ale claselor. Educatia se face acasa in cei 7 ani, de aici si vestita „cei 7 ani de acasa”, nu in scoala. Profesorii sau cei care isi iau din timp si doresc sa schimbe ceva, nu sunt obligati sa va educe copilul astfel incat astfel de fenomene sa se intample. Cu toate ca avem acces la tehnologie ptr tik toc, retete de ciorbe si site-uri pentru produse de make-up, nivelul de cunoastere si de preintampinare a acestui fel de fenomen e efectiv sib 0. La acest capitol suntem intradevar, cum spuneati, vai de noi!
Doamna Cerasela l, m-ai mult decat titlul articolului,nu cred ca a citit.Asa ca va bateti capul.