CS Barcău Nuşfalău a fost premiată pentru titlul judeţean câştigat în premieră la seniori

Zi de sărbătoare pentru fotbalul de pe malul Barcăului duminică, 2 iunie, unde CS Barcău Nuşfalău a sărbătorit ca o adevărată echipă câştigarea primului titlu judeţean din istorie obţinut cu echipa de seniori la fotbal. Jucătorii antrenaţi de Adrian Damian au învins duminică, în ultima etapă, cu scorul de 10 – 0, pe teren propriu pe Rapid Zimbor, iar la finalul meciului a avut loc festivitatea de premiere.

Nuşfalăul a devenit campioana Ligii a IV-a Sălaj cu două etape înainte de finalul sezonului, acumulând 73 de puncte în toate cele 26 de runde, cu 24 de victorii, o remiză şi un eşec. Locul doi a fost ocupat de campioana ediţiei trecute, Luceafărul Bălan, cu 64 de puncte, iar poziţia a treia îi aparţine echipei AS Chieşd, cu 57 de puncte acumulate.

Tricourile de campioni, medaliile şi trofeul au fost oferite celor de la CS Barcău Nuşfalău de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, Daniel Sabou.

CS Barcău Nuşfalău va susţine în 16 şi 23 iunie meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Adversara sălăjenilor este campioana judeţului Cluj – Vulturii Mitiu Gherlii. Turul este programat pe terenul echipei adverse, iar returul, la Nuşfalău.

One Thought to “CS Barcău Nuşfalău a fost premiată pentru titlul judeţean câştigat în premieră la seniori”

  1. […] înainte de finalul sezonului, acumulând 73 de puncte în toate cele… Articolul CS Barcău Nuşfalău a fost premiată pentru titlul judeţean câştigat în premieră la seniori apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment