FAŢĂ ÎN FAŢĂ cu Adrian Lungu. Invitat: Vasile Cosmin Ardelean – candidat Alianţa Dreapta Unită USR-PMP la Consiliul Judeţean Sălaj (VIDEO)

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România (parte a alianţei electorale „Alianţa Dreapta Unită USR-PMP”). Cod unic de identificare: 21240009

3 Thoughts to “FAŢĂ ÎN FAŢĂ cu Adrian Lungu. Invitat: Vasile Cosmin Ardelean – candidat Alianţa Dreapta Unită USR-PMP la Consiliul Judeţean Sălaj (VIDEO)”

  1. […] Dreapta Unită USR-PMP”). Cod unic de identificare: 21240009 Articolul FAŢĂ ÎN FAŢĂ cu Adrian Lungu. Invitat: Vasile Cosmin Ardelean – candidat Alianţa Dreapta… apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Ion

    Dezinformare. Domnul este paralel cu administratia publica. Min.11, cota de carburant aprobata pentru fecare autoturism de la Consiliul Judetean este 200 l pe lunam,cam 18000 lei pe an, departe de cei 40000 de care vorbeste.

    1. Ardelean Cosmin-Vasile

      Dragă Ion,

      Sunt cel pe care îl acuzați de dezinformare si vreau să va luminez chiar daca va ascundeți în spatele anonimatului. Sunt sigur ca nu sunteți postac PSD-PNL, doar o persoană dezinformată.

      Cota de combistibil pentru cei care ocupă funcții de conducere (presedinte, vicepreședinți etc.) este de 500 l pe luna. Va las sa faceti dvs din nou un calcul. Dovada este proiectul de hotarare al CJ Salaj.

      Ce spuneti dvs. , cota de 200 l pe luna este pentru celelalte masini din flota CJ Salaj.

      Va doresc o zi bună iar pe viitor nu strică inainte să jignim sa ne informăm puțin!

Leave a Comment