Bodyguard-ul acuzat de omor calificat vrea în libertate

Vlad Gheorghe T., de 42 de ani, din Derşida, bărbatul care a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, după ce a lovit mortal un tânăr aflat la discoteca unde trebuia să asigure paza, vrea să fie liber. În cursul zilei de miercuri, judecătorii sălăjeni au dispus prelungirea măsurii arestului preventiv pentru încă 30 de zile. Inculpatul a înaintat imediat recurs.
Potrivit informaţiilor furnizate de grefierul şef din cadrul Tribunalului Sălaj, Maria Onaciu, instanţa a admis cererea propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj şi a dispus prelungirea măsurii de arest preventiv dispuse în cursul urmăririi penale faţă de inculpatul Vlad Gheorghe T., începând cu data de 22 august şi până în 21 septembrie. „Decizia judecătorilor a fost cu drept de apel, astfel încât inculpatul a declarat recurs în şedinţa publică, cauza fiind trimisă spre soluţionare magistraţilor clujeni”, ne-a declarat Maria Onaciu.
În prezent, Vlad Gheorghe T. se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sălaj.
Reamintim că şocanta întâmplare s-a petrecut la discoteca organizată, în noaptea 28 spre 29 aprilie, la Căminul Cultural din Chieşd, când un tânăr de numai 22 de ani, din Derşida, împreună cu un prieten, au intrat în conflict cu alţi doi tineri din sat. În momentul altercaţiei, unul dintre tinerii agresaţi pare să fi avariat oglinda maşinii agentului de pază al discotecii. Unul dintre tinerii din Derşida a reuşit să fugă de agresori, care l-au urmărit, în timp ce al doilea, victima, s-a refugiat în discotecă. Din nefericire, urmăritorii au intrat în local şi l-au lovit fiecare, în ajutorul acestora venind şi bodyguard-ul. Acesta din urmă i-a aplicat victimei un pumn în faţă, iar pentru că acesta nu a căzut la pământ, i-a dat cu o sticlă de şampanie în cap. În acea clipă, tânărul de 22 de ani a căzut inconştient la pământ. Loviturile primite i-au fost fatale, decedând câteva zile mai apoi pe patul de spital. În data de 2 mai, procurorii l-au prezentat pe Vlad Gheorghe T. instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind admisă de instanţă.
Dacă va fi găsit vinovat de fapta pentru care a fost trimis în judecată, inculpatul ar putea sta până la 25 de ani în spatele gratiilor.

One Thought to “Bodyguard-ul acuzat de omor calificat vrea în libertate”

  1. ion

    bestie,animal…la puscarie cu acest element negativ al societatii, pe viata !

Leave a Comment