Ionel Ganea: „Cupa Viitorul este unul dintre cele mai puternice turnee organizate în România”

Festivitatea de deschidere a Cupei Viitorul a avut loc marţi seara, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, invitatul special al ediţiei din acest an, cea cu numărul opt, fiind fostul internaţional Ionel Ganea. La finalul festivităţii, acesta ne-a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre evenimentul la care a fost invitat, despre noua sa meserie, cea de antrenor, dar şi despre şansele României de a ajunge la Campionatul Mondial din 2014, din Brazilia.

Reporter:

Ce impresie ţi-a lăsat acest turneu organizat de CS Viitorul Zalău?

Ionel Ganea: Sincer, este unul dintre cele mai puternice turnee de acest gen organizate la noi în ţară. În primul rând este un lucru foarte benefic pentru aceşti copii minunaţi. Mulţi dintre ei sunt talentaţi şi merită să ajungă la un club mare din România, chiar şi din afara ţării, însă au nevoie de susţinere

.

Rep.: Ce ar trebui făcut pentru a îmbunătăţii calitatea fotbalului românesc?

I.G.: Totul depinde de cei care conduc fotbalul românesc, în special de conducătorii de cluburi. Degeaba îmi exprim eu o părere dacă cluburile nu au o filozofie bine pusă la punct.

Rep.: Ţi-ai încheiat cariera de jucător în urmă cu patru ani şi ai început altele, acea de antrenor şi de observator. Cum ţi se pare meseria de antrenor?

I.G.: Este clar că meseria de antrenor este mult mai grea. Ai o responsabilitate mult mai mare. Este o meserie în care totul depinde de rezultate. Îmi doresc să antrenez cât mai repede o echipă de top din România, cu care sper să obţin şi performanţe.

Rep.: Este un vis al tău să antrenezi Dinamo?

I.G.: În momentul de faţă, fiind nou în această meserie, îmi doresc să antrenez orice echipă. Dacă rezultatele îmi vor fi favorabile şi mă vor face remarcat, probabil o să ajung să antrenez şi Dinamo. Pot spune că este unul dintre visele mele să antrenez echipa Dinamo.

Rep.: Ce şanse crezi că are România să ajungă la Campionatul Mondial din 2014.

I.G.: Ca înainte de orice competiţie, toate echipele au şanse egale. Nu este o grupă uşoară, dar trebuie făcut tot posibilul ca România să se califice din nou la un turneu final.

14 Thoughts to “Ionel Ganea: „Cupa Viitorul este unul dintre cele mai puternice turnee organizate în România””

  1. OCSI

    de ce nu l-ai intrebat ceva si despre sloganul ,, STOP VIOLENTEI IN SPORT ”. cred ca avea multe sa-ti povesteasca ! (ex. la Craiova-n vestiar si-a ,,impachetat” cu pumnii doi colegi cat ai zice peste)

  2. E ADEVARAT ?

    Sabau, tu te ,,mandresti” cu de-aia care folosesc violenta, inclusiv cea domestica ? . Animalul asta si-a batut cu pumnii nu numai adversarii, coechipierii, arbitrii ci si …..membrii familiei !!! Ca s-a dat la antrenorul echipei nationale , Ladislau Boloni sa-l loveasca pt. ca si-a permis sa-l inlocuiasca la un meci oficial al echipei nationale (!?), nu e chiar asa grav in comparatie cu situatia cand i-a invinetit ochii sotiei !!!!!!!!!!!!! Un astfel de personaj promovati voi in sport ???????

  3. Erdei

    Nenoricit om ! ……………si la fel sunt si cei care il baga in seama pe acest monstru

  4. Erdei

    El cred ca si-a pierdut dreptul de a vorbi despre fotbal. Mai degraba ar trebuii sa vorbeasca despre detasarea la …….Balaceanca ! (acolo unde ar trebui sa-si mute domiciliul)

  5. Anonim

    Sabau, te faci de ras cu asta!

  6. declaratie tv ganea 2009

    Fostul internaţional a povestit incidentul cu asistentul Dorin Mudura, pe care l-a strangulat în 2009 în urma unei decizii controversate.

    „Sunt un om care atunci când mi se face o nedreptate mă enervez. Nu ştiam cine e Mudura, dar el m-a ameninţat că mă dă afară. Am suportat consecinţele pentru ceea ce am făcut.” a spus Ionel Ganea la „Ora de ProSport”.

  7. Poli Timisoara - Rapid, 25.08.2007

    La o fază din minutul 68, la scorul de 1-1, timişoreanul Ganea a fost eliminat după o semnalizare a tuşierului Mudura. Rapidul era în atac, pe partea dreaptă, iar Ganea a avut un contact cu Săpunaru, la limita careului timişorean, neobservat de centralul Erdei. Tuşierul Mudura i-a semnalizat incidentul centralului Erdei, care l-a eliminat pe Ganea.

    În acel moment Ganea a făcut un gest incredibil. L-a prins de gât pe tuşier şi a încercat să-l pună la pământ. L-a ţinut apoi câteva secunde bune de faţă, spre stupefacţia jucătorilor ambelor echipe. Cu greu Alexa şi alţi trei coechipieri au reuşit să-l desprindă pe Ganea de gâtul tuşierului.

    Ganea nu a plecat spre vestiare, ci a stat în gura tunelului de acces pe teren, unde a fost cu greu calmat de câţiva jandarmi.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ganea-l-a-prins-de-gat-pe-tusierul-mudura-la-meciul-poli-rapid_84131.html#ixzz24JRHLXzc

  8. da cu sotia ce-ai avut ?

    In dosarul de divort al familiei Ganea inregistrat la Judecatoria Timisoara, la 31 august anul trecut, este anexat un act conform caruia Dana, cea care a inaintat actiunea, a avut nevoie de opt zile de ingrijiri medicale, dupa ce a fost batuta de „Ganez”.
    La acea vreme, Dana Ganea locuia într-o casa din Dumbravita, un cartier anexat Timisoarei, alaturi de copii, Ioana (13 ani) si George (10 ani), iar Ionel se stabilise în Bucuresti. Cei doi s-au împacat în cele din urma, de dragul micutilor, si au facut Sarbatorile de iarna împreuna.

    Dosarul de divort a fost inchis, insa pagini din el releva problemele din mariajul celor doi. in care Dana il acuza pe sportiv de violenta domestica, informeaza ziarul Libertatea in exclusivitate.

    Femeia a depus o adeverinta care certifica faptul ca femeia a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale, dupa ce a fost batuta de sotul ei, Ionel.

    In februarie 2010, dupa scurta impacare, Ionel Ganea a intentat divortul, pentru ca Dana avea de gând sa redeschida actiunea la Timisoara. Înainte de aceasta mutare, antrenorul secund de la Dinamo ar fi vândut casa din Timisoara si a luat copiii la Bucuresti, lasându- si nevasta pe drumuri

    În acest moment, Dana locuieste cu chirie în orasul de pe Bega, într-un apartament de 40 de metri patrati.

    Sursa: Libertatea

  9. da cu Frasinueanu ce-ai avut ?

    Primul fotbalist care a facut cunostiinta cu furia „Ganezului” a fost Frasineanu, in perioada in care cei doi evoluau la Universitatea Craiova, spre sfarsitul anilor 90. „A fost o banala discutie in contradictoriu. Nu mai tin minte care era tema, pentru ca a trecut ceva timp de atunci. Dar stiu ca Frasineanu se lega la sireturi si, dintr-o data, Ganea i-a dat un picior in gura. Frasineanu si-a pierdut cativa dinti atunci”, a povestit pentru MEDIAFAX vicepresedintele LPF, Alexandru Boc, fost presedinte al clubului din Banie. Medicii l-au diagnosticat pe Frasineanu cu dubla fractura de mandibula si a fost nevoie sa-i imbilizeze maxilarul cu ajutorul unor sarme speciale. „Saracu’ Frasi, a mancat o luna jumate numai supa pasata cu paiul. A fost un calvar pentru el”, si-a amintit Boc.

  10. da cu John Kennedy ce-ai avut ?

    In 2004, la meciul amical Scotia-Romania de la Glasgow, scor 1-2, Ganea a fost la un pas de a pune capat carierei unui fotbalist de doar 20 de ani. Cunoscut pentru determinarea din joc, internationalul roman a avut o interventie dura asupra lui John Kennedy, care a parasit terenul pe targa, fiind diagnosticat cu ruptura ligamentelor de la genunchi. Dupa trei ani, in care a suferit patru operatii, Kennedy a revenit pe teren la inceputul anului 2007. Cu aceasta ocazie, el a reunoscut ca in cazul in care nu ar mai fi putut reveni pe teren, l-ar fi actionat in justitie pe roman.

  11. da cu John ............. ce-ai avut ?

    In martie 2001, inaintea meciului nationalei Romaniei cu Italia, din preliminariile Cupei Mondiale, Ganea a recidivat. De aceasta data partener de scandal a fost portarul Bogdan Stelea. Bataia dintre cei doi s-a incheiat nedecis, fiind intrerupta de colegii de la echipa nationala. In timpul meciului cu Italia, Ganea s-a suparat pe selectionerul Ladislau Boloni pentru ca l-a folosit doar in ultimele 12 minute ale partidei, pierduta cu scorul de 0-2. Ganea a fost la un pas sa-l bata pe Boloni si, in urma incidentului, jucatorul a fost exclus din lot.

  12. zalau

    chiar trebuia acceptat animalul asta printre copii nostrii ?

  13. EU

    CE NENORICIT DE OM ! SABAU,SABAU CU CE OM AI……COABITAT ( CA TOT E LA MODA CUVANTUL) IN ACESTE ZILE !

  14. zalau

    Ce criminal !! Oare ce a fost in capul celor care l-au adus la ZALAU !?

Leave a Comment