Se vede Cupa Challenge

SCM Zalău a câștigat primul duel din „finala” pentru un loc de cupă europeană, impunându-se sâmbătă seara, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, cu scorul de 3 – 2 în fața Stelei, ocupanta locului șase.

Cu moralul ridicat după eliminarea Craiovei, echipa zălăuană a început în forță și duelul cu Steaua și a condus cu 2 – 0 la seturi, după 25 – 22 în ambele seturi. Steaua a revenit spectaculos, profitând de greșelile apărute în tabăra zălăuană, egalând la seturi, după 28 – 26 și 25 – 20. S-a ajuns în tie-break, unde Zalăul nu a iertat nimic și s-a impus cu 15 – 10, conducând cu 1 – 0 la general.

„Am jucat foarte bine două seturi, după care am făcut multe greșeli și i-am ajutat să reintre în meci, dar scorul nu este prea important. Important este că am câștigat și avem 1 – 0 la meciuri. La Steaua va fi un meci foarte greu, fiindcă sala e plină, ca la Zalău. Mulțumim spectatorilor că au fost în număr atât de mare la sală și ne-au susținut”, a declarat coordonatorul Zalăului, Cristian Bartha.

„A fost un meci foarte disputat. După 2 – 0 pentru Zalău, speram să revenim și să câștigăm. Felicit Zalăul pentru victorie. Arbitrajul a fost depășit de meci, greșind mingi de ambele părți. Nu am mai văzut de mulți ani o atmosferă cum a fost în această seară la Zalău”, a precizat, de cealaltă parte, universalul Stelei, Gabriel Cherbeleață.

Al doilea meci dintre cele două formații este programat sâmbătă, 27 aprilie, la București.

One Thought to “Se vede Cupa Challenge”

  1. […] egalând la seturi, după 28 – 26 și 25 – 20. S-a ajuns… Articolul Se vede Cupa Challenge apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment