Partidul REPER Sălaj invită partidele din opoziție la constituirea unei coaliții pentru Primăria Zalău

Azi, partidul REPER Sălaj prin deputatul Alin Prunean împreună cu copreședinții filialei județene Adriana Pop și Radu Marian, a lansat oficial invitația către toate partidele din opoziție cu excepția celor extremiste, inclusiv către colegii liberali care nu se mai regăsesc demult în noul PNL captiv, să i se alăture pentru constituirea unei coaliții în jurul unui candidat comun la Primăria Zalău.
„Zalăul și Sălajul au nevoie de o resetare și de calibrare a politicului la nevoile și așteptările locuitorilor”, afirmă cei trei reprezentanți REPER în scrisoarea adresată președințiilor celorlalte partide politice.
În viziunea REPER Sălaj, nu este de ajuns desemnarea unui candidat unic, ci se impune „asumarea publică a unor programe politice comune pentru Zalău”.
Astfel, REPER Sălaj propune o alăturare de forte a mai multor partide politice, printr-o abordare onestă a alegerilor locale în dorința de a propune un candidat unic la Primăria Municipiului Zalău.

Scrisoarea adresată partidelor se află pe site-ul www.candidatpentruzalau.ro

(P)

4 Thoughts to “Partidul REPER Sălaj invită partidele din opoziție la constituirea unei coaliții pentru Primăria Zalău”

  1. […] REPER în scrisoarea adresată președințiilor celorlalte partide… Articolul Partidul REPER Sălaj invită partidele din opoziție la constituirea unei coaliții pentru Primări… apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Babaieti greu sa-l bati pe Ionel.are de partea lui bisrrica , minciuna si prostii. Chiar f. Greu.

  3. Anonim

    Nu e nevoie decât să meargă înainte cel care a resuscitat Zalăul .

Leave a Comment