Liderul Diviziei A1 vine la Zalău

Dueluri „unul şi unul” pentru SCM Zalău care, la câteva zile după ce a întâlnit, în deplasare, Rapid Bucureşti, se va duela pe teren propriu cu liderul Diviziei A1 la volei masculin, Corona Braşov. Braşovenii antrenaţi de Laurenţiu Lică au 15 victorii după 17 etape, având 45 de puncte acumulate. Locul secund este ocupat de campioana Arcada Galaţi, cu 41 de puncte, dar un joc mai puţin disputat, iar ultima treaptă a podiumului îi aparţine Rapidului, cu 40 de puncte acumulate.

Zălăuanii ocupă, în continuare, locul 8, cu 22 de puncte, înregistrând şapte victorii şi nouă înfrângeri în 16 etape, având un meci mai puţin disputat, cel cu Arcada Galaţi, amânat pentru luna martie.

În partida tur de la Braşov, zălăuanii au cedat cu 3 – 1. Meciul retur este programat miercuri, 14 februarie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor. După duelul cu formaţia braşoveană, SCM Zalău se va deplasa la Timişoara, pentru partida de sâmbătă cu SCU Vest Timişoara.

Programul complet al etapei a XVIII-a: Ştiinţa Explorări Baia Mare – CSU Vest Timişoara, Steaua Bucureşti – CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti – SCMU Craiova, Arcada Galaţi – Unirea Dej, SCM Zalău – Corona Braşov. S-a disputat în avans partida dintre „U” Cluj şi Rapid Bucureşti, încheiată cu scorul de 1 – 3.

2 Thoughts to “Liderul Diviziei A1 vine la Zalău”

  1. […] Dueluri „unul şi unul” pentru SCM Zalău care, la câteva zile după ce a întâlnit, în deplasare, Rapid Bucureşti, se va duela pe teren propriu cu liderul Diviziei A1 la volei masculin, Corona Braşov. Braşovenii antrenaţi de Laurenţiu Lică au 15 victorii după 17 etape, având 45 de puncte acumulate. Locul secund este ocupat de campioana Arcada Galaţi, cu 41 de puncte, dar un joc mai puţin disputat, iar ultima treaptă a podiumului îi aparţine Rapidului, cu 40 de puncte acumulate. Zălăuanii ocupă, în continuare, locul 8, cu 22 de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment