Directorul Grădinii Botanice Jibou, reținut de procurori

Directorul Grădinii Botanice din Jibou, Cosmin Sicora, a fost reținut, în data de 22 ianuarie, de către procurorii Parchetului de pe langă Tribunalul Sălaj. Potrivit unor surse judiciare, se pare că acesta ar fi anchetat pentru presupuse infracțiuni economice. La mijloc ar fi un prejudiciu de câteva sute de mii de lei.

M. S.

7 Thoughts to “Directorul Grădinii Botanice Jibou, reținut de procurori”

  1. […] Directorul Grădinii Botanice din Jibou, Cosmin Sicora, a fost reținut, în data de 22 ianuarie, de către procurorii Parchetului de pe langă Tribunalul Sălaj. Potrivit unor surse judiciare, se pare că acesta ar fi anchetat pentru presupuse infracțiuni economice. La mijloc ar fi un prejudiciu de câteva sute de mii de lei. M. S. Citeste mai mult […]

  2. Ana Pop

    Speram sa nu fie retinut prea mult ! AFACUT TREABA BUNA !

    1. Anonim

      Adică a furat cât îi trebuia. Nu mai mult.

  3. Sarkozi

    Adica a furat cu girul partidului obrazul gros cu nesimtire se tine doar ca va scapa si asta ca si alti hoti si mincinosi,pe cand parchetul la primarie?va rog publicati sa stie lumea ce beizadele conduc.Multumesc.

  4. Sarkozi

    Majoritatea presei ar trebui sa ia exemplu de la cei de la Recorder ca nu mor de foame daca nu priimesc bani de la partide ,iar acele lucruri pe care le scot la iveala sunt sanatoase.

  5. Sarkozi

    Intr-o societate capusata de partide mai ales cel social,rusine la puscarie si confiscat ce are daca se poate sa ii dea in primire pe cei care l-au pus si cu care are contracte se stie arogantii de serviciu.

Leave a Comment