Zvonoteca

# În Zalău a nins la 24 de grade Celsius. Ce ți-e și cu vremea asta, măi. Să ningă pe o astfel de căldură. E frig de crapă bolovanii, iar ceasul, un simbol al Zalăului din zona centrală, indică ditamai temperatura de început de vară. Vorba aia, ca în Zalău nu e nicăieri. Măh, batăr opriți ceasul ăla dacă nu îl puteți repara, nu de alta, dar ne râde lumea.

# După ninsoare din ultimele zile, cei ce lociuesc la case au ieșit cu mic cu mare și au curățat trotuarul. Aproape toți. La bloc e altfel, se așteaptă autoritățile să dea zăpada de pe scări. Am înțeles – sunt mulți în bloc și nu se pot hotărî cine să iasă.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # În Zalău a nins la 24 de grade Celsius. Ce ți-e și cu vremea asta, măi. Să ningă pe o astfel de căldură. E frig de crapă bolovanii, iar ceasul, un simbol al Zalăului din zona centrală, indică ditamai temperatura de început de vară. Vorba aia, ca în Zalău nu e nicăieri. Măh, batăr opriți ceasul ăla dacă nu îl puteți repara, nu de alta, dar ne râde lumea. # După ninsoare din ultimele zile, cei ce lociuesc la case au ieșit cu mic cu mare și au curățat… Citeste mai mult […]

Leave a Comment