Zvonoteca

# Se deschid magazinele ca ciupercile. La Zalău e mare forfotă, sunt pregătite noi centre comerciale, rafturi multe, cumpărături, produse, oferte. Cine zicea că e criză?

# Dacă înainte de sărbători bradul de Crăciun a fost unul greșit și rapid înlocuit, acum, la multe zile după Anul Nou, bradul e încă luminat, luminos, împodobit, cum vreți voi. Noi propunem să rămână așa până la Crăciunul viitor, poate nu mai greșim, nu?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Se deschid magazinele ca ciupercile. La Zalău e mare forfotă, sunt pregătite noi centre comerciale, rafturi multe, cumpărături, produse, oferte. Cine zicea că e criză? # Dacă înainte de sărbători bradul de Crăciun a fost unul greșit și rapid înlocuit, acum, la multe zile după Anul Nou, bradul e încă luminat, luminos, împodobit, cum vreți voi. Noi propunem să rămână așa până la Crăciunul viitor, poate nu mai greșim, nu? * A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu Citeste mai mult […]

  2. Monica

    Excelenta idee cu bradul de Crăciun! Susțin cu tărie!✌️. Cu siguranța ăștia ce ne conduc, o sa deac greș la sărbătorile de iarna!!!

Leave a Comment