Cardurile de energie mai pot fi folosite încă trei luni

Reprezentanții Poștei Române trag un semnal de alarmă cu privire la termenul până la care se mai pot folosi cardurile de energie în acest an. În primă fază, acestea erau valabile până în data de 27 decembrie 2023, însă guvernul a decis la final de an să le prelungească valabilitatea cu încă trei luni. Dorin Terec – directorul Oficiului Județean de Poștă Sălaj ne-a confirmat această informație și a precizat faptul că „este bine de știut că persoanele care își plătesc facturile la încălzire cu cardurile de energie mai pot face acest lucru doar până la data de 27 martie 2024. În condițiile în care acest termen va fi din nou prelungit, noi vom reveni cu informații și detalii legate de acest subiect”.

În prezent cardul de energie poate fi folosit pentru a efectua plăți către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei, respectiv pentru: plata facturilor la energie electrică și termică, gaze, butelie, lemn de foc, rumeguş, cărbune, precum și alte materiale de încălzire pentru locuințe. Cei care dețin aceste carduri își pot plăti facturile curente sau restante, însă plata se poate face doar pentru locul de consum unde beneficiarul are domiciliul. Plata facturilor cu un card de energie se poate face la ghișeele Poștei Române, la poștaș sau online, pe site-ul Poștei Române, accesând link-ul: www.posta-romana.ro/sprijin-pentru-romania.html.

 

3 Thoughts to “Cardurile de energie mai pot fi folosite încă trei luni”

  1. […] Reprezentanții Poștei Române trag un semnal de alarmă cu privire la termenul până la care se mai pot folosi cardurile de energie în acest an. În primă fază, acestea erau valabile până în data de 27 decembrie 2023, însă guvernul a decis la final de an să le prelungească valabilitatea cu încă trei luni. Dorin Terec – directorul Oficiului Județean de Poștă Sălaj ne-a confirmat această informație și a precizat faptul că „este bine de știut că persoanele care își plătesc facturile la încălzire cu cardurile de energie mai pot… Citeste mai mult […]

  2. Monica

    Da, dacă mai ai bani pe ele dacă nu , oare le putem folosi la Catena, Dona, taxe și impozite , RCA, sau in cur . la Bolos, Ciucă sau ciolacu ?

Leave a Comment