Zvonoteca

# A bubuit Zalăul în noaptea de Revelion, iar dacă ți-ai permis să nu îi primești cu sorcova pe cei veșnic asupriți și neadaptați, curtea ți-a răsunat de zgomotul petardei. Ăsta e Revelionul la noi. Să mâncăm până crăpăm, să bem până cădem și să aruncăm în aer de ciudă. La mulți ani!

# Vestitul edil cu bradul s-a dat iar în stambă. Aducerea unui trenuleț pentru copii în centrul municipiului a fost mediatizată de parcă ar fi venit Mercedesul să deschidă fabrică la Zalău. Măi oameni buni, e bine că este trenuleț, dar orice municipiu are așa ceva. Mai urmează să conducă trenulețul Cristi!

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # A bubuit Zalăul în noaptea de Revelion, iar dacă ți-ai permis să nu îi primești cu sorcova pe cei veșnic asupriți și neadaptați, curtea ți-a răsunat de zgomotul petardei. Ăsta e Revelionul la noi. Să mâncăm până crăpăm, să bem până cădem și să aruncăm în aer de ciudă. La mulți ani! # Vestitul edil cu bradul s-a dat iar în stambă. Aducerea unui trenuleț pentru copii în centrul municipiului a fost mediatizată de parcă ar fi venit Mercedesul să deschidă fabrică la Zalău. Măi oameni buni, e bine… Citeste mai mult […]

  2. Cristi

    De ce nu Ciunt sau balajel ?

    1. Marie

      Nu au brevet de mecanic de locomotiva……

Leave a Comment