HC Zalău încheie săptămâna cu două amicale

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici va întâlni, la Zalău, formaţia Corona Braşov

Perioada de acumulări s-a încheiat pentru HC Zalău, care a reluat de luni antrenamentele pe plan local, după un stagiu de pregătire la mare şi unul la munte, dar şi după două jocuri de verificare cu lotul naţional de junioare al României şi cu formaţia Corona Braşov. „Am trecut de la perioada de acumulări la cea de pregătire specifică, cu două antrenamente zilnice. Efectuăm atât pregătire specifică, cât şi antrenamente de forţă”, ne-a dezvăluit managerul Gheorghe Tadici.

La finalul acestei săptămâni, mai precis vineri şi sâmbătă, HC Zalău va susţine alte două jocuri de verificare, ambele în compania echipei Corona Braşov, în faţa căreia, zălăuancele au pierdut la un gol primul amical, susţinut vinerea trecută. „Vor fi patru amicale cu cele două de săptămâna trecută, iar săptămâna viitoare vom mai programa patru sau cinci meciuri de verificare”, a mai afirmat selecţionerul României.

Prima partidă este programată vineri, de la ora 17:30, cu „porţile învhise”, iar sâmbătă dimineaţa, de la ora 10 va avea loc al doilea meci de verificare, fiind permis şi accesul publicului.

Dacă cele două noutăţi din lotul Zalăului, Loredana Pera şi portarul Delia Ghilă s-au acomodat destul de bine la echipă, Tadici fiind mulţumit de modul în care ceel două au efectuat prima parte a pregătirii, rămâne îngrijorătoare starea extremei Roxana Rob, care nu poate încă nici măcar să se antreneze, după accidentarea suferită în cantonamentul echipei naţionale de tineret a României, înaintea participării la Campionatul Mondial din Cehia.

Leave a Comment