Crăciunul în Sălaj: când gunoaiele aruncă gunoaie

Sălajul devine din ce în ce mai surprinzător, iar cazurile în care unii sălăjeni dovedesc că n-au nici cea mai mică urmă de civilizație și de bun simț sunt tot mai dese. Un astfel de exemplu a fost sesizat de un sălăjean oripilat de ce a descoperit pe valea Agrijului.

Resturi din construcții, cartoane, unelte vechi, ambalaje și Dumnezeu mai știe ce. Sunt resturi ce par provenite din activitatea unui meșter, a unui constructor. Toți ne dorim și avem pretenții ca România să fie o țară ca altele din Europa, dar încă mai avem mult, mult prea mult de muncit la comportament și la mentalitate, la comportament. Crăciun fericit!

Sursa fotografiilor: Taloș Bogdan/facebook Gospodarii comunei Creaca

3 Thoughts to “Crăciunul în Sălaj: când gunoaiele aruncă gunoaie”

  1. […] Sălajul devine din ce în ce mai surprinzător, iar cazurile în care unii sălăjeni dovedesc că n-au nici cea mai mică urmă de civilizație și de bun simț sunt tot mai dese. Un astfel de exemplu a fost sesizat de un sălăjean oripilat de ce a descoperit pe valea Agrijului. Resturi din construcții, cartoane, unelte vechi, ambalaje și Dumnezeu mai știe ce. Sunt resturi ce par provenite din activitatea unui meșter, a unui constructor. Toți ne dorim și avem pretenții ca România să fie o țară ca altele din Europa,… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Important este că celor de la garda de mediu le-au crescut și le vor crește salariile.Nu-i mare lucru să afli cine arunca.Indiciile exista și nu trebe să fii Hercule Poirot că sa dai de delicvenți.Dk vrei.Altceva decât salariul !

    1. Anonim

      Garda de mediu eGreu de deplasat fac Amenzi Agricultorilor din SALAj pentru că au Nevoie de Bani Pentru Campaniei Electorale Trezește România și elimină Hoția Sataniști fac ce vor din Țară și din Popor RUȘINE să vă fie Tuturor care JEFUIȚI Acest Popor

Leave a Comment