Zvonoteca*

  • Iar s-au urcat politicienii pe cadavre și au depus coroane de flori. Datorită celor de la Revoluție, ei fură și mint azi. Dacă stăm bine și ne gândim, oamenii sunt recunoscători. Despre șnapanii de la Asociația 21 Decembrie, toată scârba. În 21 Decembrie 1989 stăteau ascunși ca șoriceii, după care erau revoluționari. Toată mascarada asta rulează de 34 de ani. Fără rușine!
  • Sâmbătă seara a început Crăciunul pentru cei de la deszăpezire. Pălinca să trăiască, căci străzile din Zalău erau troienite. De Crăciun, să fim mai buni, să-i lăsăm la pălincă!
  • * A se considera pamflet.
    Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
    Zvonăraşul de serviciu

4 Thoughts to “Zvonoteca*”

  1. […] Iar s-au urcat politicienii pe cadavre și au depus coroane de flori. Datorită celor de la Revoluție, ei fură și mint azi. Dacă stăm bine și ne gândim, oamenii sunt recunoscători. Despre șnapanii de la Asociația 21 Decembrie, toată scârba. În 21 Decembrie 1989 stăteau ascunși ca șoriceii, după care erau revoluționari. Toată mascarada asta rulează de 34 de ani. Fără rușine! Sâmbătă seara a început Crăciunul pentru cei de la deszăpezire. Pălinca să trăiască, căci străzile din Zalău erau troienite. De Crăciun, să fim mai buni, să-i lăsăm la… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Pfuu.In ce României am ajuns să trăim

  3. Anonim

    Zvonărașule, poate într-o zi afli și publici lista cu „eroii Revoluției”😀 din Sălaj, care au beneficii de tot felul și nu le este rușine să se afișeze în public, cu tricolorul pe piept, ba guțăind și niște vorbe fără noimă.

Leave a Comment