Carnagiu la Cristolţ

O adolescentă în vârstă de doar 17 ani, din Zalău, a decedat şi alţi patru tineri au fost răniţi într-un cumplit accident de circulaţie petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în localitatea Cristolţ. Cei cinci se aflau în acelaşi autoturism când şoferul, o tânără de 19 ani, fără experienţă în condus, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că, din primele cercetări, accidentul s-a petrecut din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. „În data de 31 iulie, la ora 22.35, pe DJ 110D, în localitatea Cristolţ, Georgiana I., de 19 ani, din localitatea Cristolţel, se afla la volanul autoturismului proprietate personală. Din cauza lipsei de experienţă în conducere, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum – carosabil umed şi succesiune de curbe, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a sensului de mers”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în urma impactului violent, o adolescentă de 17 ani, din Zalău, a decedat. De asemenea, un pasager de 19 ani a suferit leziuni grave, iar şoferiţa şi alţi doi pasageri, în vârstă de 17, respectiv 18 ani, au suferiţi leziuni uşoare.
Niciunul dintre cei cinci tineri nu avea fixată centura de siguranţă.
Pe numele şoferului Georgiana I. a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere şi vătămare corporală din culpă. Pentru fapta sa, tânără şoferiţă riscă să ajungă în spatele gratiilor.

85 Thoughts to “Carnagiu la Cristolţ”

  1. Razvan

    doamne ce terminatii , viata mea liaa , daca patestii cevaa , ii lesin p-aiaa (X(X(X(

  2. Razvan

    La ce luat-i ba permis daca nu stiti sa conducetii X((X(X sa omoratii suflete nevinovatee?X(X(X(

  3. nu conteaza

    Cu cata indulgenta se acorda permisul de conducere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Razvan

    da frateee , toti cacati au permis sa moara mama X(

  5. ady

    pacat, VITEZA UCIDE…..

  6. Anonim

    permise luape pe banii

  7. Intradevar, daca era incepatoare nu inteleg de ce i s-a acordat permisul de conducere. Numi vine sa cred ca a murit bianca:(, sunt in ceatza. Imi pare rau si pentru ea si pentru ceilalti aflati in masina [ exclud soferita] care ar fi trebuit sa nu bage viteza in prostie… si sa le puna centura de siguranta nu sa se faca ca ploua.. :-j. Din partea mea condoleante familiei :(. Dumnezeu s-o odihneasca in pace. :((

  8. vlad

    dragi politisti nu mai dati permisu la toate proastele… vedeti ce se intamplaX(X(X viteza ucide..:|

  9. Dan

    E o prostie ce ziceti mai sus : „nu mai dati permis la oricine”. Poate fata a mers bine la examen si in general se descurca, n-aveti de unde sti. Sunt o gramada de accidente si din cauza soferilor cu 10-20 de ani de experienta.

    Problema e ca multi nu se stapanesc atunci cand se afla la volan, poate pentru senzatii tari, sau poate doar din inconstienta. Asta deja tine de responsabilitate, nu de talentul la condus. Nimeni nu se naste invatat, dupa parerea voastra n-ar mai avea nimeni dreptul la permis.

    Condoleante familiei , sper sa nu mai vedem vreodata un asemenea accident.

    P.S. Tanarul ce a suferit leziuni grave este fratele fetei decedate.

    P.S. 2 O masina mai solida era mult mai de ajutor, nu o buburuza de Prius, dar asta e…

  10. Anonim

    adevarat, aceasta soferita de rahat si-a luat permisul pe bani, cred ca nu a vazut drumul din cauza fuduliei. Vorba romanului – prostul daca nu este fudul nu este prost destul. Pacat de acel inger , sa-i fie tarana usoara!!!!!, iar fratiorului ei sa-i dea D-zeu putere sa castige batalia cu raul

  11. Gia 9316

    permisul nu mi l-am luat pe bani, puteti sa stati tot linistiti
    normal ca nu s-a specificat ca am derapat din cauza nisipului care era pe 2m de drum, sau ca viteza nu aveam mai deloc deoarece eram abia in treapta a treia si am accelerat ca sa pot urca panta
    nu va puneti voi, toti nestiutorii, ca sa comentati in necunostinta de cauza!
    si fratele victimei si-a revenit si este bine

      1. Anonim

        Georgiana dragă fi tare nu e vina ta pt că nu ai avut de unde să ști ce se întâmplă poate așa a fost să fie.FI TARE!!

        1. Geo

          Georgiana dragă bunu Dumnezeu să te ajute să treci peste cele întâmplate și să te aibă în paza lui Păcat că mulți nu își dau seama prin ce clipe treci Fi tare și nu pune la suflet toate răutățile spuse de alții.bunu Dumnezeu să te aibă în grija lui.BIBI ODIHNEȘTETE ÎN PACE!CONDOLEANȚE FAMILIEI ȘI PRIETENILOR…..

  12. Sory

    Dan , nu stiu cine esti , nu cunosc nici persoanele implicate in accident dar de la niste copi la ce comentari te astepti …. acuma bineinteles toti gasim un vinovat . Fiecare are un pic de vina daca ma uit unpic mai bine la poza vad si o sticla de bere , pot sa ma gandesc deja la multe , dar orice am face acum nu mai are rost fapta e consumata . Trebuie sa invatam din greseala facuta si pe viitor sa fim mai atenti !!! Condoleante familiei !

  13. Byy

    Sper ca veti invata odata sa purtati naibii centura aia de siguranta fara atatea figuri si fitze….aia salveaza nu smecheria…ce credeti ca daca va vede cineva fara centura sunteti mai ok sau mai cool….sunteti niste fraieri…si eu am avut accident nu de mult in care masina mea a fost facuta praf si pulbere si eu nu am avut nimica…cretinu care a intrat in mine o avut nevoie de SMURD ca nah…ii smecher….

  14. ionut figo

    fi tare georgi….

  15. Geo

    o tineti una si buna ca si’a luat permisul pe bani si alte alea…. cand esti in scoala nimeni nu te lasa sa mergi cu viteza, sa tai curbele si sa vorbesti la telefon in timp ce conduci… toate astea le faci dupa ce ai permisul… cu ce sunt de vina persoanele care iti dau permisul sau care te invata sa conduci???

  16. anomin

    ce mult ii pasa de prietena ei ca si sta pe net si lasa comentari . Cand putea sa fie atenta si sa lase toate fitele si sa conduca ca tot omul nu cu viteza ca masina aia era condusa de cv nu putea sa stea pe loc si sa se rastoarne .Pacat de fata ca a murit iar asta o sa scape fara nimica ca are masa destuli bani sa ii cumpere pe toti .

  17. ALEX

    Mai oameni buni, NU MAI JUDECATI OAMENII FARA SA FITI IN MASURA, EU AM UMBLAT PRIN 6-7 TARI SI AM CONDUS ZECI DE MII DE KILOMETRII, IMI CUNOSC FOARTE BINE MASINA SI DE CATEVA LUNI AM PLECAT DIN GERMANIA IN DANEMARCA SI PE DRUM INTR-O CURBA AVEAM VREO 70 DE KILOMETRI LA ORA NU AM APUCAT SA AJUNG PE AUTOSTRADA, SI E ADEVARAT CA A PLOUAT INAINTE, AM DERAPAT SI AM PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI SI AM CAZUT INTR-UN SANT. DIN FERICIRE AM MAI FOST CU 3 PERSOANE SI NU AM AVUT NICI UNUL VREO ZGARIETURA. IDEEA MEA E CA POTI AVEA MILIOANE DE KILOMETRI PARCURSI SI CAND E SA SE INTAMPLE SE INTAMPLA, SI VREAU SA MAI ADAUG CA AM UN BMW MODEL FRUMOS CU TOATE PROSTIILE ABS, ASC, SI TOATE DENUMIRILE LOR, IN MOMENTUL DE FATA SUNT EGAL CU 0. NU MAI JUDECATI CA SA NU FITI JUDECATI!!!

  18. Euuu

    Vorbiti doar prostii! Oricarui i se poate intampla..niciodata n`ai de unde sa stii:| ! Si mai ales drumu` de akolo ii foarte naspa, chiar nu ai cum sa mergi cu viteza mare…! Ii foarte usor sa acuzati pe cineva..da puneti`va si voi naibii in locu` lu` georgiana! Oricum „Condoleante familiei”! Si georgiana fii tare!

  19. Adina

    Doamne feri groaznic,nici nu`mi pot imagina. Sa te odihnesti in pace Bianca draga :|:((

  20. Marius

    Terminati bai odata….oricui i se poate intampla sa fie o clipa neatent si s-a termitnat tot.
    Toata lumea comenteaza,da’ voi ati fost soferi profesionisti din prima?!

  21. Anonim

    din cate stiu eu panta se urca cu treapta intai sau a doua , depinde de lungimea acesteia, iar aceea panta din cate stiu eu nu este mare. Te-as sfatui sa nu mai faci comentarii.Roaga-te mai bine la D-zeu, revino-ti , fata ai omorat o persoana, trezeste-te!!!!!!!!!!

    1. Dan

      Bine ca tu stii ca in treptele 1 sau 2 se urca panta, bravo, pun pariu ca nici n-ai carnet doar vorbesti sa te afli in treaba. Daca e panta de 5% pe 1 km ce faci, urci cu a doua ? ca sa fiu clar, ca poate nu se intelege : stii prost !

      Ma enervez cand vad o gramada de oameni care comenteaza fara sa fi mers vreodata pe acel drum sau sa-i fi cunoscut pe cei implicati. E usor sa acuzi din fata calculatorului.

      Georgiana, fa tot ce poti sa treci peste acest moment si nu pleca urechea la toti ciudosii care comenteaza aici.

  22. anomin

    nu are rost sa va certati ca bia e moarta si asta va scapa cu un dosar penal

  23. claus

    mama ce imi plac astia care comenteaza si nu au permis.sa stii si tu anonim ca o panta o poti urca si in a 4-a.si centura salveaza vieti.putea fi drumul acoperit 3 metri cu nisip.in scoala inveti conduita preventiva.centura nu preventie nici atata.deci vina total a soferitei neexperimentate crezuta in nfs.si tocmai schimbarea vitezei in curba te-o scos afara din drum

  24. anda

    condoleante in primul rand familiei…si georgii fi tare…eu stiu ce inseamna un accident de masina.:(…si cei care nu styu nu mai tot comentaty atata vrute si nevrute.fapta e consumata…aty fost cumva la accident sa vedety nu cred,asa s-au gasit si la accidentul meu toti nestiutori sa comenteze:(.vedety-va de treaba daca nu styty.inca odata condoleante familiei si sa te odihnesty in pace bianca:(:((

  25. Anonim

    condoleante familiei, pacat ca s-a stins din viata o fiinta atata de tanara, de frumoasa si de cuminte 🙁

  26. mishu

    toti va credeti mari soferi si habar nu aveti ce inseamna condusul … condoleante familiei!!!

  27. Anonima!

    Nu mai vorbiti prosti! in mare parte sunt aberati si nici unu din noi: eu sau tu sau oricare altu nu suntem in masura sa judecam! Cert e ca soferita e marcata pe viata…dar nu a fost intentionat ! cine ar vrea lucrul acesta??Nimeni… Ideea e ca atunci cand iti este dat sa pleci in lumea celor drepti Dzeu nu iarta nici momentul nici clipa ! nu conteaza locul sau timpul.Bianca a plecat in eternitate pentru ca asa a fost sa fie! E drept e dureros ,poate greu de crezut uneori..Dar asa e viata azi esti maine nu…Si nu duci absolut nimic cu tine…Nu conteaza cine esti sau etc…! Nu Georgiana e de vina…puteai fi tu sau oricare altul.

  28. pascal

    problema cea mai mare e ca toti care sunt la inceput se dau smecheri la volan masina a avut sigur viteza nu e de vina politia k i-a dat permisul toti la examen sunt linistitti dar cand se vad la volan fara politie cred k masina e o jucarie ,la oricine se poate intampla ,acuma fapta e consumata dar euforia de a merge cu viteza si-a spus cuvantul in acest accident !Pentru fata care a fost la volan capul sus si viata merge inainte e dureros dar fapta e consumata!!!

  29. Ade

    oamenii mai nou invata doar ca sa-si ia permisu, nu pentru viata lor sau a celor din jur. un permis te face mai responsabil, dar se pare ca nu pe toata lumea. odata ce-l ai, nu trebuie sa arati cine esti ca poti conduce cu viteza, ci cat de responsabil ai devenit.

    1. Ade

      si nu ma refer la acest accident. vorbesc in general de tinerii din ziua de azi

  30. cris

    Fii tare Georgi si nu ii lua in seama caci unii comenteaza fara sa stie!!..Fii tare si o sa fie bine si o sa treci peste asta`! Ai grija de tn:(

  31. S R I

    ar cam trebui sa terminati cu permis luat pe bani…aici i vorba de putina inconstienta…care poate o are fiecare mai rar sau mai des la volan dar nu toti au noroc….eu va spun sincer am vazuto pe aceasta domnisoara de 2 ori la volan si mergea nu incet…foarte incet… la intrare in mirsid unde i drept ea mergea cu 40-50….acu o luna si ceva….acuma poate o prins fata curaj….nu stiu…

  32. S R I

    Pentru ” Euuu ” nu stiu de cand nu ai fost tu la Cristolt da tin sa te informez ca drumu i foarte bun…cu exceptia curbelor…asa ca daca vrei neaparat poti merge tare si pe acolo…dar drumu nu-i foarte larg, curbe multe , vizibilitate redusa….Si da fata are dreptate sunt portiuni unde este nisip pe asfalt…dar asta nu inseamna ca vina nu-i apartine….imi pare rau pentru ce s-a intamplat, condoleante familiei….si altii sa invete ceva din greselile altora…

  33. Anonim

    DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA! SINCERE CONDOLEANTZE FAMILIEI!

  34. Anonim

    Păcat că se poate intampla avea ceva păcat mare păcat

  35. SA nu va aud ca nu-i de vina soferita, vad zilnic sute de femei la volan de parca is in mall…. cu tigara intr-o mana si cu telefonul in cealalta. Femeile ar trebui sa aiba restrictii la condus ca nu in capabile de asa ceva. Io sa fiu judecator n-as ierta-o… ai omorat un om, treci la parnaie 5 ani sa te inveti minte si sa vada si alte coarde ce patesc daca fac nebunii.
    Am carnet de 14 ani si nu am avut decat vreo 4 buseli minore, de ce? ca si io am fost tanar de 18 ani cu masina buna noua? Eu am stiut ce mult a costat masina aia, am stiut ce dezastru poate cauza daca nu o controlez si mi-am vazut de treaba nu am facut pe eroul.

  36. Lupu

    Nu stiu de ce tot aruncati cu noroi biata fata. Da are vina ei, sunt de acord, dar de aici pana la acuzele ca si-a luat permisul pe bani sau cine stie ce sunteti penibili. Accidentul nu a fost atat de grav, s-a scapat doar cu cateva zgarieturi din accidente mult, mult mai grave.. Aici a fost nesansa de a conduce o masina nesigura, cu rezultate destul de slabe la testele EURONCAP.. Cat despre cea care a condus fii tare, se poate intampla oricui care urca la volan, din pacate de data aceasta ai fost tu, dar trebuie sa privesti inainte ai viata in fata, sa termini facultatea de drept si apoi sa nu mai lasi tot felul de masini nesigure pe sosea. Sincere condoleante familiei si insanatosire grabnica pentru fratele Biancai. Fii tare, familia are nevoie cel mai mult acum de tine.

  37. Lupu

    Nu stiu cati dintre voi, soferii stiti sa controlati o masina dupa ce derapeaza pe nisip. Cu siguranta, Georgiana ca incepatoare s-a speriat, a actionat frana iar cand ai facut asta pe nisip nu mai ai scapare fiindca masina merge ca o sanie, nu se mai opreste decat daca se termina portiunea de nisip sau din nefericire ca in cazul de fata.

  38. anonim

    la cum arata masina, sa nu-mi spuna mie ca n-a avut viteza…

  39. anonim

    sunt de acord cu Rusu Arthur, ai dreptate , daca scapam toti asa cu scuze ieftine, atunci nu mai este justitie, a omorat un copil, copilul cuiva, sa poarte aceasta povara si s-o plateasca!

  40. Anonim

    Dumnezeu s-o odihneasca pe Bianca . constat ca exista atata rautate in jurul nostru si ca exista o persoana care incearca sa-i invrajbeasca pe tinerii din cristoltel sa creeze tensiuni intre ei prin faptul ca posteaza comentarii in numele lor sau sub anonimat . legat de giorgiana sa nu-si mai dea cu parerea toti bostanii ca din fata calculatorului e usor sa arunci cu piatra . are vina ei si si-o asuma si sunt convins ca regreta amarnic si ca ar da timpul inapoi daca ar fi posibil , dar voi nu vedeti asta ci va place la nebunie sa va comportati ca niste lasi si sa loviti o persoana atunci cand e cazuta . sunt convins ca vor exista iarasi unii care vor spune sa ma pun in situatia parintilor biancai si credeti-ma ca ma pun , dar nu mai rasuciti cutitul intr-o rana atat de adanca si dureroasa !!! Dormi in pece suflet bun !!!

  41. Anonim

    Dumnezeu s-o odihneasca pe Bianca . constat ca exista atata rautate in jurul nostru si ca exista o persoana care incearca sa-i invrajbeasca pe tinerii din cristoltel sa creeze tensiuni intre ei prin faptul ca posteaza comentarii in numele lor sau sub anonimat . legat de giorgiana sa nu-si mai dea cu parerea toti bostanii ca din fata calculatorului e usor sa arunci cu piatra . are vina ei si si-o asuma si sunt convins ca regreta amarnic si ca ar da timpul inapoi daca ar fi posibil , dar voi nu vedeti asta ci va place la nebunie sa va comportati ca niste lasi si sa loviti o persoana atunci cand e cazuta . sunt convins ca vor exista iarasi unii care vor spune sa ma pun in situatia parintilor biancai si credeti-ma ca ma pun , dar nu mai rasuciti cutitul intr-o rana atat de adanca si dureroasa !!! Dormi in pace suflet bun !!!

  42. Anonim

    da are dreptate soferita a intrat in sant dar pe drumul drept si nu in panta . dar sa nu isi faca griji are tati bani ca lucreaza in strainatate si mamicuta are bar si o ajuta pe fetita cu fite in cap care a lasat o familie indurerata ….nu i asa georgi……………dumnezeu sa te aiba in paza lui draga bia fieti tarana usoara draga ingeras……p.s. a cata oara ai luat permisul….georgi….

  43. maria

    Mama Giorgeanei este doar o simpla angajata al acelui bar (de negrii), dar nu-i vorba castiga mai multi bani decat patronul (conturile). Pe acesta familie a batut-o D-zeu, rugati-va ca mai aveti multe de indurat, prea mult ai furat mamica!!!!!!!!!!!

  44. o fiinta care sufera

    Daca ar fi fost muritoare de foame ce naiba ati mai fi reprosat????? A gresit, va plati, fata sufera enorm iar „VITEJII EXPERIMENTATI” arunca cu noroi, tipic romanesc. Tuturor ne pare rau dupa Bianca, Dumnezeu sa o dihneasca in pacea lui cea mare! dar rautatile voastre nu o vor aduce inapoi. Putea sa dea pentru permis de N ori, sau doar o data, asta conteaza???Oricui se putea intampla, pacat pentru toti, sunt niste tineri grozavi si niste prieteni care si-au fost mereu alaturi. Cum ati putea gandi ca Georgiana nu sufera???A fost prietena ei, ce Dumnezeu! Terminati cu rautatile, rugati-va pentru Bibi!

  45. Euuu

    Da ganditi`va si voi naibii putin, nu tot o acuzatzi pe georgii..ca deja din comentariile astea nu vad decat rautate:| ! Nu cred ca v`ar placea sa fiti in locul ei ! Si voi chiar credetzi ca a vrut sa omoare pe cineva? mai ales pe prietena ei? nu, in nici intr`un caz…! Asa a fost sa fie..! Si chiar fratemeo mi`o zis ca georgiana conduce foarte bine, nu bine…asa ca terminati cu rautatea asta naibii odata X(! ca sunteti enervanti…

  46. Secret

    Eu cred ca ar trebui sa terminati cu aceste acuzatii nefondate , toti ne putem da cu parerea doar la acest lucru ne pricepem cel mai bine sa comentam faptele altora si sa judecam ! Numai fata aia stie ce se afla in sufletul eu si sunt sigura ca prefera sa fi murit ea il locul Biancai decat sa treaca prin aceste clipe ! Deci terminati cu acuzatiile acestea deoarece sunteti foarte patetici oricui i se poate intampla !

  47. Daiana

    E foarte simplu sa comentati. Toti putem fi rautaciosi.Oricui i se putea intampla.E foarte simplu de asemenea sa gasiti vinovatii. Daca Bianca, din proprie initiativa avea centura, poate nu se ajungea aici. N’ti fi vrut ca Georgiana sa ingenuncheze in fata ei sa-si puna centura?

  48. o fiinta care sufera

    Nici chiar asa domnisorica, respect-o putin pe Bianca! Incurajeaz-o pe Georgi dar nu calca in picioare memoria Biancai!

  49. LAURA

    extraordinarrrr.ce naibaa???intr-adevar,nu judecati dupa povesti da totusi,soferei i s-a spus sa mearga mai incettt!!!! a dat si de multe ori pentru permis..si domnisoara DAIANA , respecta memoria biancai!

  50. Anonim

    nu aruncam cu noroi dar dupa declaratia politiei stimata domnisoara a avut viteza asa ca sa nu spuna ea la nimeni ca ci pe drum drept nu a avut viteza …..si nu stiu cat este de afectata daca mai are curaj sa minta ca nu a avut viteza ca comentariu …condoleante familiei indureratedormi in pace draga bia nu te vom uita nici odata

  51. Anonim

    D-soara Daiana nici Georgi nu avea centura.

  52. anomin

    ce tot ii luati apararea unei criminale lui bia cine ii ia apararea nimeni . Daca era atenta si nu avea viteza nu se intampla nimica ea este singura vinovata ca avea viteza si politia minte ?”Din cauza lipsei de experienţă în conducere, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum ” . cititi cu atentie articolul si nu tot vorebiti ca nu avea viteza ca avea viteza . purtatorul de cuvant a spus asta .

  53. Secret

    asa a fost scris sa se intample

  54. Lavinia

    Dar pana la urma cine sunteti voi sa ii comentati soarta la fata asta?Sa dea Dumnezeu sa fiti si voi in locu ei,si sa vedeti cat de „bine” e cand ti se adreseaza cineva in nestire de cauza asemenea cuvinte…Credeti ca ea ar fi vrut sa aiba acest accident si sa o omoare pe Bianca?Hai fiti seriosi,si nu mai fiti rautaciosi,Doar ei stiu ce sa intamplat in acele momente.Condoleante Fam Cimpean.:(…

  55. Anonim

    Lavinia, nu stiu cine esti, dar n-ar trebui sa doresti asa ceva nici la cei mai mari dusmani. Nu e corect ca se scrie asa ceva la adresa Georgianei dar nici nu e corect ca tu sa faci pe justitiara. Masoara-ti cuvintele! Dormi in pace!

  56. Lavinia

    Nu mam referit la Georgiana…Mam referit la cei care o critica…Ptr ca ei zic niste vb destul de grave….si biata fata i e deajuns prin ce trece….nu`i mai trebuie sa aiba si alte comentari de la alte persoane…care nici nu stiu ce sa petrecut defapt.,,,si nu,nu fac pe justitiara….doar ca nu e drept sa se vb asa la adresa ei + ca majoritatea din cei care au comentat nici nu o cunosc….Pai sa simta si ei…cum e cand….sti ca ai facut o fapta desul de rea care te va marca pe viata,si alti sa iti mai vb si asa..Nu doresc rau nimanui.dar daca alti vb asa urat la adresa altora..pot vb si eu…si daca esti tot asa „cu gura pe sus”scrieti numele nu te semna cu anonim…Bia,ai grij de ai tai ca sunt distrusi:(..Doamne Doamne sa te aiba inn paza:*

  57. rares

    Auzi la aia „daca era incepatoare de ce i s-a dat carnetul de conducere?” Cum poti pune asemenea intrebare…. ? Trebuie sa conduci multi ani fara permis ca sa devi profesionist sa poti da pt permis dupa capul tau Oana?

    1. Anonim

      rares, multi comenteaza aici fara nici o treaba..

  58. mircea

    bine a zis Coste de la permise „Soferii de azi criminalii de maine”:))

  59. dea

    si parintii ar trebui sa fie mai vigilenti si sa aiba grija ca sa capete copii experienta nu sa le dea masina pe mana,nu ma refer numai la articolul de fata ci in general si ar trebui sa fie amenzile mai mari pentru centura ca in strainatate

  60. robert

    nu mai dati permise la orcine. doamne iarto

  61. robert ciascai

    sa nu se mai dea drumul din inchisoare pt fapta asta. doamne iarto

  62. mariana

    viata e pana antrun lok …cand sa terminat ,….nu e nimeni de vina …a avut numai atatea zile ….odihneascase an pace

  63. Anonim

    Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!

  64. accident

    Daca domnisoara soferita ar fi integra nu ar sta pe net sa posteze si sa citeasca zecile de aberatii, e greu pentru ea si clar ca nu a vrut sa se intimple acesat tragedie.
    Din pacate femeile, o parte mare sunt teroare la volan si intotdeuna am evitat foarte multe situatii de a avea accident cu soferitele.Sunt penibile, mai ales prin oras cint trec cite 3 benzi fara sa semnalizeze, ies fara sa se asigure, frineaza tirziu etc.
    Iar pentru fitioasele care vorbesc la mobil sau se rujeaza in oglinda, in loc sa semnalizeze, numai bine lasati volanul si luati un taxi.

  65. maria

    ce integra….? seara omoara un inger si in ziua urmatoare comenteaza pe net, nu cunosti fâța, e o nesimtita.Daca ar avea cat de cat remuscari si-ar vedea de treaba

  66. oarecare

    Incurajarile nu isi au rostul aici.” Se putea intampla oricui” – asta e una din cele mai mari nerozii de aici. Este o vorba: masina calca nu ****. Mare parte din soferite nu inteleg asta, dar la ele proportia de femei care stiu conduce e invers proportionala cu cealalta vorba: nu exista padure fara uscaturi. Nu o mai scoateti, si ii atenuati vinovatia, si altele. Cine conduce o masina in care mai sunt si alte persoane, e responsabil pentru viata lor. De vreme ce pe locurile din fata nu se purtau centurile, responsabilitatea ei a fost egala cu zero, ca sa nu zic unde a duruto de siguranta celor din masina. Teribilism, viteze, centura nepusa, ca deh, cine mi-s eu.. Bai prosti si proaste care ii sustineti nevinovatia prin afirmatii de genul ” Se putea intampla oricui”, daca aveau centurile puse amandoua, fata respectiva nu murea. Daca nu ai centura, poti sa mori la semafor cand esti oprit si da unul din spate in tine si tu ca netotul zbori prin airbag si parbriz drept in autobuzul din fata si iti frangi gatul! Centurile alea exista pe masina asa, ca accesoriu de frumusete? Ce ai invatat la scoala de soferi proasto, ca inainte de a porni motorul, printre altele, ITI PUI CENTURA, nu? Asta e responsabilitatea din ziua de azi, ca, sa fim sinceri, putini sunt cei care au capul pe umeri cand pun mana pe masina, si multi se dau in stamba, si ajung la televizor: tanara soferita a piedut controlul.. trei tineri s-au zdrobit intr-un capat de pod.. Generatia *****

  67. ana

    Se pot intampla multe si e foarte dureros.Si pe langa ca ai nenorocit un om,mai si vorbesti aiurea:”ca nu o sa faci temnita ca iti cumparam noi dosarul si tot avocata vei fi…”sau ”acuma ce, putem noi sa o inviem?”..nu o poti invia,dar poti fi alaturi de familie,poate sa-ti para rau si poti fi modest.Si putem invata,pe viitor sa fim mai atenti.

  68. incontestabila

    ce tot comentati aici toti necioplitii mai bine v-ati vedea de treaba si ati conduce prudent pe soselele Romaniei fara sa tot cautati vinovati peste tot

  69. ana

    Ce intelegi prin prudent?Ca soferita de fata?Ca a frecat 10 metri de rachiti,a sarit in rapa si s-a rasturnat.”si nu avea mai deloc viteza si avea si centura”.Oare soferul in astfel de exemple chiar nu are nicio vina?Daca esti asa cioplita si stii tot…

  70. Euuu

    Mere`ti in plm de prostii ce suntetzi…handicapatzi rautaciosi ce sunteti! Pt Bianca aia asa a fost sa fie…asa io fost scris..Terminatzi ca Georgiiii ii o fata de nota 10…o sa treaca si peste asta…

    1. Anonim

      Euule, ai mancat stricat?

  71. Anonim

    nu stiu unde era panta aia care trebuia urcata cu doi metri de nisip eu am trecut timp de doua sapt pe acolo zi de zi dar nu am vazut nici o panta si sinceri sa fim daca nu era vina soferului al cui era?nu-mi spuneti mie ca nu era viteza acolo ati vazut in ce hal a ramas masina……puneti-va putin in locul parintilor lu bianca cand o sa aveti copii o sa intelegeti….imi pare rau pt saraca fata si pt saracii parinti sper ca Dzeu sa le dea putere sa treaca peste si pe Bianca sa o aiba in grija alaturi de el dar pt d-soara de la volan imi pare rau nu pot sa o incurajez cu nimik sper ca Dzeu sa faca dreptate cat si justitia
    apropo pt cei care se considera asa de bravi si injura tot omu are drept la comentariu si poate sasi dea cu parerea dupa cum cred de cuviinta

    1. Anonim

      apropo pe partea aia de drum normal esti in coborare venind din cristolt si nici decum in pantaaaaa…….si nici curba mare nu era.pacat ca nu sa pus o poza mai mare pt cei care ii iau apararea….si scuze nu stiu unde a invatat fata sa urce in panta cu a treia

  72. Anonim

    pt euu scuze dar ar trebui sa-ti cam controlezi vocabularul

  73. Andra

    Viteza ucide ! De ce biancaaa ? De ceee ? :((( Mie dor de tine draga mea prietena te iubesc multltt :(( Soferita trebuia sa conduca cu calm nu cu vitaza ! Din cauza lui fata accea bia a decedat 🙁 Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Condolianta familiei ! Nu te voi uita mereu bia ! O sa ramai intodeauna in sufletul meu !

  74. Mai oameni buni….voi va auziti ce aberatii spuneti? „asa a fost sa fie?” „asa i-a fost scris?” pai daca conduci prudent si calculat….iti zboara masina de una singura in sant?lucruruile astea se pot evita daca ai rabdare si nu te dai mare in fata celorlati cat de brava esti si cat de tare poti sa conduci. condoleante si adi fi tare 🙁

  75. Si in special pt „Euuu”…tin sa-ti amintesc ca traiesti intr-o lume cu bune si rele…nu intr-un basm pt copii „cum ca a existat o floricica si a venit elefantul si a calcat-o…si asa i-a fost scris ” e vb de oameni care gandesc si actioneaza intr-un anumit fel…asa ca gandeste inainte sa scrii prostii….odihneasca-se in pace 🙁

  76. unu

    dumnezeu sa ierte sufletul tau bia!!! pacat de acesta viata spulberata .am cunoscut acest sufletel care sa stins prematur.

Leave a Comment