Informare SMS pentru ridicarea pașaportului

Direcția Generală de Pașapoarte anunță cetățenii cu privire la digitalizarea, modernizarea și eficientizarea serviciilor oferite. Prin urmare, începând cu data de 18 decembrie, cetățenii români care au solicitat eliberarea unui pașaport simplu electronic și la depunerea cererii de pașaport au oferit un număr de telefon mobil, înregistrat la unul dintre operatorii de telefonie mobilă din țara noastră, vor primi un SMS în momentul în care documentul lor de călătorie ajunge la ghișeu în vederea ridicării.

Este important de știut că mesajul va ajunge doar la cetățenii care, la depunerea cererii de eliberare a pașaportului simplu electronic, și-au exprimat în mod expres opțiunea cu privire la posibilitatea primirii unei notificări prin SMS. Solicitanții de pașaport simplu electronic care nu vor să beneficieze de  acest serviciu au în continuare la dispoziție serviciul de verificare online a stadiului cererii lor de pașaport, disponibil la adresa https://hub.mai.gov.ro/epas…/programari/verifica-pasaport/.

 

One Thought to “Informare SMS pentru ridicarea pașaportului”

  1. […] Direcția Generală de Pașapoarte anunță cetățenii cu privire la digitalizarea, modernizarea și eficientizarea serviciilor oferite. Prin urmare, începând cu data de 18 decembrie, cetățenii români care au solicitat eliberarea unui pașaport simplu electronic și la depunerea cererii de pașaport au oferit un număr de telefon mobil, înregistrat la unul dintre operatorii de telefonie mobilă din țara noastră, vor primi un SMS în momentul în care documentul lor de călătorie ajunge la ghișeu în vederea ridicării. Este important de știut că mesajul va ajunge doar la cetățenii care, la depunerea cererii… Citeste mai mult […]

Leave a Comment