Articole pirotehnice confiscate în Cizer

Articole pirotehnice confiscate în Cizer

 

În data de 7 decembrie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat un bărbat de 39 de ani și patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, toți din comuna Cizer, care dețineau fără drept 20 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile F2 și F3, în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

Toate articolele pirotehnice găsite au fost confiscate. Pe numele celor cinci persoane care au fost identificate s-a întocmit câte un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de a presta operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive. Continuă cercetările în acest caz, pentru a se stabili dacă respectivele articole pirotehnice erau deținute pentru uz personal sau cu scopul de a fi comercializate.

One Thought to “Articole pirotehnice confiscate în Cizer”

  1. […] Articole pirotehnice confiscate în Cizer   În data de 7 decembrie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat un bărbat de 39 de ani și patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, toți din comuna Cizer, care dețineau fără drept 20 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile F2 și F3, în valoare de aproximativ 1.500 de lei. Toate articolele pirotehnice găsite au fost confiscate. Pe numele celor cinci persoane care au fost identificate s-a întocmit câte… Citeste mai mult […]

Leave a Comment