Vlad Gheorghiţă – numit şef al Statului Major al Apărării

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind numirea în funcţia de şef al Statului Major al Apărării a general-locotenentului – cu trei stele Vlad Gheorghiţă din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 1 decembrie, a anunţat Administraţia Prezidenţială, conform agerpres.ro.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general – cu patru stele a lui Vlad Gheorghiţă, la data de 1 decembrie, transmite sursa citată.

Vlad Gheorghiţă este locţiitor al şefului Statului Major al Apărării, potrivit sursei menţionate.

El îl înlocuieşte în funcţia de şef al Statului Major al Apărării pe generalul Daniel Petrescu, informează agerpres.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

One Thought to “Vlad Gheorghiţă – numit şef al Statului Major al Apărării”

  1. […] Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind numirea în funcţia de şef al Statului Major al Apărării a general-locotenentului – cu trei stele Vlad Gheorghiţă din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 1 decembrie, a anunţat Administraţia Prezidenţială, conform agerpres.ro. De asemenea, şeful statului a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general – cu patru stele a lui Vlad Gheorghiţă, la data de 1 decembrie, transmite sursa citată. Vlad Gheorghiţă este locţiitor al şefului Statului Major al Apărării, potrivit sursei menţionate. El îl înlocuieşte în funcţia de şef… Citeste mai mult […]

Leave a Comment