Sălăjeanul Mircea Groza, cel care a devenit un adevărat simbol al bucătăriei sălăjene, va face parte din juriul Festivalului-concurs „Ca la D’ale porcului nu-i nicării!”. Evenimentul a ajuns la ediția a X-a și se va desfășura în parcarea ERA Park Oradea, în perioada 2 – 3 decembrie. Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism și are ca parteneri instituții, dar și nenumărați sponsori din mediul privat. Festivalul își propune să promoveze valorile culinare românești, preparatele specifice sărbătorilor de iarnă, toate având ca ingredient principal carnea de porc. Vizitatorii vor putea degusta produsele din concurs pe baza unor tichete puse la dispoziție de organizatori, prețul unui tichet fiind de 30 de lei. Vor fi premiate și sortimentele de pălincă înscrise în competiție. Evenimentul cuprinde un târg de produse tradiționale, degustare de pălincă, deschiderea festivă, prepararea mâncărurilor, premierea, degustare de cârnați și caltaboși, demonstrații de artă culinară și multe alte surprize.
[…] Sălăjeanul Mircea Groza, cel care a devenit un adevărat simbol al bucătăriei sălăjene, va face parte din juriul Festivalului-concurs „Ca la D’ale porcului nu-i nicării!”. Evenimentul a ajuns la ediția a X-a, se va desfășura în parcarea ERA Park Oradea, în perioada 2 – 3 decembrie. Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism și are ca parteneri instituții, dar și nenumărați sponsori din mediul privat. Festivalul își propune să promoveze valorile culinare românești, preparatele specifice sărbătorilor de iarnă, toate având ca ingredient principal carnea de… Citeste mai mult […]
Felicitari!
Doamne Ajuta-i!