Zvonoteca

# Zalăul a ajuns de râsul curcilor. Joi seara, semeț se înălța bradul de Crăciun. Pomișorul a fost adus de la Beeeliș și a fost ridicat pe nealcoșul platou din zona centrală. Baiul e că a doua zi s-a dovedit că ditamai bradul e doar un ciot chel de crenji, vai de mama lui. Bietul brad a ajuns lemne de foc. Aviz colegilor care filmează mărețele realizări ale iubiților conducători.

# Disperate să deie împrumuturi, niște instituții financiare loco au început să sune după potențiali clienți. Nu vreți atâția bani cu împrumut, nu vreți asigurare, haideți să vă dăm niște bani, să vă facem aia, să vă asigurăm apa de la jerunți. Băbăieți, măcar apa de la cioante are un rol, că de aia sfințită ne-am lămurit. Dacă voi o duceți greu, ce să zicem de ăia din instituțiile publice?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Zalăul a ajuns de râsul curcilor. Joi seara, semeț se înălța bradul de Crăciun. Pomișorul a fost adus de la Beeeliș și a fost ridicat pe nealcoșul platou din zona centrală. Baiul e că a doua zi s-a dovedit că ditamai bradul e doar un ciot chel de crenji, vai de mama lui. Bietul brad a ajuns lemne de foc. Aviz colegilor care filmează mărețele realizări ale iubiților conducători. # Disperate să deie împrumuturi, niște instituții financiare loco au început să sune după potențiali clienți. Nu vreți atâția bani… Citeste mai mult […]

  2. Miruna

    Bradul era mai bine sa fie donat lui Ciunt , balajel sau Ianchis Dinu, ptr a se bucura, minuna și entuziasma de el!!! Păcat ca l-au tăiat de foc!!!

  3. Adi

    Fain brad.Ăla ce l-o cumpărat ori o fo’bat ori prost.Bașcă virgulă că l-o luat pe banii noști.Oare n-ar trebui să-l trimeteți în privat,d-le Ciunt?Adică să-l dați dracului afară!!! Dacă ăsta-i modelul achizițiilor publice,apoi cre’că oarece instituții ar trebui să se autosesizeze. P.S. Cine o să ardă ce-o rămas din el,la șemineu,cu gingălbelurile aferente ?

Leave a Comment